Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 03 / 04 / 08 >

Pukler og pukler

Så er jeg kommet over sygdomspuklen. Det endte vist med en skøn blanding af halsbetændelse (som jeg endnu aldrig har været ved læge med), influenza med 40 i feber og virus på balancenerven…jo, jo, et smukt syn var jeg. *g* Tak for alle tanker og forslag. Nu er jeg ude på den anden side med “blot” den sædvanlige dårlige balance som jeg havde før, som resultat af første omgang virus på balancenerven for ca. 15 år siden.Når man er så syg, at man end ikke kan strikke eller hækle, er det ikke rart. Men jeg kom også over dén pukkel, for Anna begyndte i SFO i tirsdags, og dér skal man jo her hos os have en frugtpose med. Det var ikke nødvendigt i BHV’en, hvor hvert barn lagde et stykke frugt i en fælles kurv hver dag, dette blev så skåret op og lagt anrettet på nogle fade, som børnene så kunne tage af, så de fik smagt på lidt af hvert hver dag; en supergod ordning. Nu er det altså frugtposetid, og hvad gør man, når man som mor ikke lige var klar over det? Jo, de første 3 dage får datteren sådan en banan med (altså en ny hver dag, men med næsten samme dekoration). Det morede Anna, så det var sådan set en udmærket kompensation, men hun kan jo osse godt li’ andet end bananer. ;o)

Derfor har jeg så brugt de sidste 3 dage på (pukling med indhentning af arbejde og) at hækle. Det startede egentlig med, at jeg lod mig lokke til at købe opskriften til Babette’s Blanket, fordi jeg var kørt utroligt surt i bølgetæppet, der var blevet for stort og uoverskueligt for mig. Alle mine bomuldsrester ville til gengæld passe supergodt til Babette, især fordi man kan bruge selv de allerkorteste bomuldsrester, lige min smag. Da jeg så for sjov lige slog op til en firkant, imens jeg trevlede række efter række af bølgetæppet op, slog det mig, at jeg egentlig ikke gad finde symaskinen frem for at sy en frugtpose, jeg ku’ da lisså godt bare “lige” hækle en masse firkanter til en pose. Så endnu en gang må Anna affinde sig med at have noget, som hun helt sikkert kan genkende i en stak og som ingen andre har…eller for den sags skyld sikkert får. :o)
Jeg var lidt usikker på størrelsen, så derfor endte jeg med at hækle et par omgange stangmasker i rådhvid omkring det hele. For og bag er samlet med zigzag-sammenhæklinger langs siderne på én gang. Ikke to felter har samme farve, de ligner måske, men er ikke præcist ens. Stopperen på snoren er desværre marineblå, for det var det, jeg lige havde…men det må gå for nu.

Den har nogle pukler lige nu, for jeg ser ingen grund til at vaske den og lægge den pænt til tørre…Den helt sikkert en højere “holdbarhedsværdi” end en almindelig, syet bomuldsfrugtpose med navn og barnlige motiver på. :o)

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Pukler og pukler

 • Bettina

  Hej Fru Larsen; Tak, ja, der skal ikke ret meget til sådan en lille firkant, sådan noget synes jeg altid er skønt, når man kan få brugt selv de mindste rester på sådan noget her.

  Hej Karina; Tak skal du ha’! Ja, Anna er heldigvis også meget glad for den, og den ser ærligt talt også mere festlig ud end de fleste andre frugtposer i SFO’en. :o)

  Hej Louis; Tak skal du ha’. Ja, hvem mon lokkede? *fnis* Jeg kender godt “skal bare liiiiige…”, men for mig er det i disse dage: “Jeg skal bare liiiiige hækle en firkant mere”… ;o)

 • Hvor er den bare fin frugtposen – Det var bare en rigtig god idé.
  Hvem mon det er der har lokket dig til Babette??????
  Jeg glæder mig til at følge med – har ikke taget mig sammen til at bestille opskriften endnu, skal lige…. 🙂

 • Godt at høre at du er ved at være ovenpå igen.
  Rigtig fin frugtpose og helt sikkert er der ikke nogen der har en der er lige så fin! Unikapose til bananerne 🙂

 • fru larsen

  Det blev en rigtig sød frugtpose og temmelig sikkert den eneste af slagsen. Jeg kan godt forstå din datter er glad for den. En god måde at få brugt sine rester på.

 • Bettina

  Hej Helle K; Ja, jeg ved godt, de findes her i Jylland – for her er Annas banan osse plukket. ;oP
  Heldigvis er Anna meget begejstret for frugtposen, hun tussede glad rundt med den et par timer herhjemme i går, da hun var kommet hjem, fra SFO. Mission accomplished. :o)

  Hej Tineke; Ja, lad os svimle af sted…bare vi går det i takt. :o)
  Anna er heldigvis godt tilfreds med posen, så er alt jo i bedste orden. Jeg er superglad for at være blevet “overtalt” til Babette Blanket, for det er perfekt taskehækletøj.

 • Godt du har det bedre igen. Så kan vi sammen “svimle” derude af 🙂

  Bare i orden frugtpose du har fået lavet. Og den der Babette’s blanket kan godt være svaret på mine kvaler også, sådan en bølgesag er hellere ikke lige mig…

  Fortsat god afsvimling!

  Mange hilsner, Tineke

 • Dejligt at du er ude på den anden side 🙂
  Den slags bananer fåes også i Jylland, jeg har købt nogle mage til, da mine unger var i SFO-alderen. 🙂
  Frugtposen er smuk – hvad synes din datter?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.