Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 17 / 03 / 08 >

Mere farveløst

Igen ingen  fotos, beklager, men jeg skylder vist lige at fortælle, at blodprøver og EEG intet viste, andet end “normalt og helt fint” – så det er på sin vis både godt og skidt efter sådan en omgang. Lægen syntes, jeg skulle få tjekket “noget” ved en ørelæge, så der er jeg på vej hen på tirsdag. Skal vist lige høre ad, om ikke min blodtapning samme dag skal flyttes efter de sidste 14 dage udefinerbarheder. Har højt og helligt måttet love lægen, at ved næste hovedpine kommer jeg derhen.

Kan endelig strikke igen OG lytte til lydbøger, det er store sager. Så jeg har kreeret en meget hurtig ting til en kvinde, der gør mine børns liv i BHV’en lettere og lysere, og som i fredags blev gift i al hemmelighed – hun har brug for en gave. :o)  Har længe haft et nøgle pink stigegarn liggende, men er egentlig ikke “stigegarnspige”…men efter at have strikket et tørklæde, må jeg alligevel nok synes, det er ret fedt. :o)

Ud over alt dette sidder jeg ved en splinterny computer med Windows Vista på, så jeg er lidt lost i lange tider ad gangen, når man kommer fra en gammel Windows XP. Min gamle spand var alligevel for ustabil til, at det var ret fixt, når nu det er et arbejdsredskab for mig, så gemalen brugte i går 25 minutter på at stå trofast ved en disk i El-Giganten og vente på at blive ekspederet (og jeg brugte selvsamme 25 minutter på at holde styr på 1: en knap 6-årig pige, der i længere og længere perioder opfører sig mere og mere eksemplarisk, men stadig er umanerligt fræk, især at se på nu, hvor hun lige har tabt sin første tand,  og 2: en 3-årig dreng, der i høj grad nærmer sig de 4 og i lang tid har befundet sig i lømmelalderen), og derefter 20 minutter på at få den købte computer udleveret i vareudleveringen. Det havde sg* snart været hurtigere at bestille den via postordre. :o/

Nej, El-Giganten (i hvert fald i Kolding Storcenter) har IKKE en optimal dækning om lørdagen, det har de ifølge vores erfaring aldrig haft – vi er sågar gået derindefra, fordi vi havde ventet alt for længe på ekspedition…at de ikke, i det mindste om lørdagen/på dage med forventeligt større besøg, kunne have nogle ekstra ansatte, fatter jeg ikke…

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Mere farveløst

 • godt at se at man ingen stor fejl og mangler fandt.
  pøj,pøj med det næste træk.
  Ja, man kan have megen glæde at at vente i El-Giganten…
  afd. i Næstved er ikke meget bedre..:-)

 • Vivian

  Af samme årsag købes ting i dén slags forretninger (om de så kun ligger 5 minutters kørsel herfra) konsekvent via nettet – jeg betaler gladeligt portoen for at slippe for besværet og for at skulle bruge min dyrebare tid på det! 🙂

  Jeg fører hovedpinedagbog for tiden (når jeg husker det) fordi jeg har været lagt brak af nogle slemme anfald – og nu har de ikke været der i en måned næste, det er underligt. Husk også det med øjne/briller og en tur forbi optikeren for at få dét udelukket – men det har lægen velsagtens gjort opmærksom på.

  Håber i hvert fald der bliver fundet en løsning/behandling.

  Mange hilsner Vivian

 • Godt at du er rask – “sådanda”. 🙂

  Pink – det lyder flot, jeg ville godt ha’ set det. 🙂

  Børnene lyder som andre børn i den alder. 🙂

  El-giganten har det på samme måde i Aalborg – de gange vi har været det, har håndværkeren været rødglødende, hans tålmodighed er ikke uendelig som min 😉

  Tillykke med din nye computer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.