Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 28 / 02 / 08 >

Så er der afleveret!

Og jeg kan kiiiigge og have et stort flødesmil om munden i stil med the Cheshire Cat (som jeg ikke kender det danske navn på) – Nammenam.

Jeg har tjekket nu: Der er 7 sæt pinde, 8 snore og en pindemåler for færre penge end et helt, “homogent” sæt koster, så det er jeg godt tilfreds med.

(eeeek, og her røg 5/6 af mit lange indlæg, da jeg postede det…gad vide hvad der skete? Jeg må prøve at rekonstruere:)

Og pudsigt nok passer det farvemæssigt så godt som helt med det sæt med strikkedimser, jeg købte i Netto for længe siden. Det er da en lille bonus (hvis man ka’ li’ farven, i hvert fald. :o).

På billedet kan man se en Harmonypind (ikke for godt), en KnitPicks-snor og en maskemarkør fra Netto-sættet. Man kan osse se min nyeste besættelse, en lille, sort bolero, strikket i Elsebeth Lavolds Silky Tweed. Normalt er det jo ikke fixt at skifte pindetype midt i et strikketøj, men jeg ku’ ikke lade være, for jeg havde egentlig trukket det ud med at starte på boleroen, fordi jeg ventede og ventede på pindene (købt for en uge siden, fik at vide, at de ville blive sendt mandag), men til sidst kunne jeg ikke vente længere. :o)

Jeg sad lige og læste Virtuellas beskrivelse af “garnfisken” og kom til at tænke på denne her sag, jeg lavede for noget tid siden. Jeg sad en dag og nørklede med at reparere en af Annas halskæder (en afskedsgave fra hendes første kæreste…det er jo stort) og kom til at tænke lidt mere over den specielle låsetype, der ofte bruges i perlekæder. Kombineret med det, at jeg er en sand odder til at stoppe op og tælle, hvor mange pinde jeg har strikket siden sidste hændelse og til bare i det hele taget at gide tælle, opstod der en tanke og et behov. Efter lidt søgen fandt jeg frem til nogle flere på Nettet og lavede denne her. Rækketæller slash maskemarkør slash armbånd. :o) Den del, man ser her, er 5 led af en samlet kæde på 15 led. Og det er fidusen; at man kan tage så mange eller få led og dermed ringe, som man har brug for. Skal man fx. lave udtagninger på hver 8. pind, tager man 7 led af og sætter på pinden, startende længst væk fra vedhænget. For hver pind skifter man så naturligvis ring, og når man når til den sidste, skal man tage ud på den næste pind…

Indrømmet, det dingler og klirrer noget, når man strikker, men jeg har prøvet garn-løsningen før, og jeg er ved at være træt af hver gang at skulle lede efter bomuldsgarn til at lave “fisken” af, og desuden er dette meget mere “tangible”. Når man som jeg er “automatstrikker”, der helst strikker med øjnene på noget andet, er der brug for noget følbart, så man ved, hvornår det nu er, at det er. Jeg har ikke haft stor held med garnfisken, den taber jeg, eller jeg strikker den med ind i strikketøjet eller lignende… *hehe*

Og til nød kan man jo bruge rækketælleren som maskemarkører ELLER armbånd… :o)

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Så er der afleveret!

  • Hej Bettina..jeg har tagget dig for en meme… hvis du aksepterer er reglerne på min blog under dagens post: tagged. hvis du ikke vil lege med er det også ok..

    Har tagget dig fordi du var den første der lagde kommentar på min blog og fordi jeg kan lide din blog..

  • Den var jo lekker!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.