Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 12 / 02 / 08 >

Jeg skynder mig lige

Jeg hiiiver lige i bremsen engang, for lige at indrapportere her. Der er jo sket meget siden sidst, men jeg kan slet ikke følge med for tiden, arbejdet har væltet mig lidt over ende.

Onsdag i sidste uge var der, som mange ved, en “Ravelry-event” hos B.C. Garn i Kolding og hvor var det hyggeligt – stor tak til Danmarks Mindste Forlag og B.C. Garn, og ikke mindst Kimberly fra Ravelry, som tog et par timer ud af en forretningsrejse i Dk for at være lidt sammen med os! Jeg er en af dem, der ikke kan bestemme mig, når jeg endelig står og kan vælge mellem en masse garn…så jeg gik lidt rastløs rundt, havde ingen umiddelbare strikkeplaner. Men med nogle skønne priser gyngende foran næsen endte jeg alligevel med at købe 4 bundter af en fantastisk flot jordbærrød Silkwool – uden foto denne gang.

For at gøre et sædvanligt potentielt langt indlæg kortere, springer jeg til min egenkreation, der desværre ikke kan komme på en model i disse dage, for Anna har indledt sin vinterferie med at få influenza, staklen ligger bag mig i 1½-mandsssengen med over 40 i feber. :o(

Jeg blev inspireret af det lette design og Vivian og sprang ud i at vende en Very Berry T på hovedet, selvom jeg var lidt loren ved at starte en Top-Down uden assistence.*g* Garnet er en sær sag, købt i Netto for nogle år siden, 4 eller 5 bundter á 200 gram for 50 kroner. Jeg strikkede på en Hourglass Sweater i den, da jeg var med på strikkefestival i Svendborg for 1½ år siden, men den trak skævt. Selvom denne kjole også er strikket rundt, satsede jeg på, at mønsteret ville udjævne denne skævvridning, og jeg fik heldigvis ret. Det er noget meget sært, meget rustikt noget, nærmest strikket garn, lidt ujævnt, og så er det en anelse tyndere end til sidste model, men inden Anna blev et varmekraftværk prøvede hun den på, og da sad den rigtigt fint og havde en dejligt sommerlængde…nu er den vasket og venter spændt på hende. Jeg kalder den for sjov “Lille Hiawatha” (en af mine yndlingsindianere, da jeg var barn *s*), fordi mønsteret forneden minder mig om fjer. Udtagninger er fordelt ved på hver 15. pind ikke at lave en indtagning (3 masker strikkes samme) men kun udtagning (2xslå om). Det er ikke noget, der står tydeligt frem, men giver en svag vidde nedefter. Næste gang (som helt sikkert kommer) laver jeg dog disse ikke-indtagninger på hver 10. pind eller lignende, for at få lidt mere Anna-venlig vidde på.

Jeg faldt over noget meget gammelt garn i kælderen igen, som jeg af en eller anden grund tog med op for at lave noget af det. Jeg er egentlig ikke den blå type, men dette garn har en flot farve til et par jeans her i foråret, så jeg er begyndt at hækle en poncho i dobbelt garn. Prøv lige at se denne banderole – billigt, ikk’; 8,95! Og dengang var man ikke så garnsnobbet, så her har vi en fin *host* KidMohair-blanding af 70% polyacryl, 20% mohair og 10% uld! *hehe* En kort poncho regner jeg med, det bliver…

Og så må jeg lige vente med at fortælle om min byttehandel til næste gang, for patienten er vågnet op og herser lidt med mig… :o)

I morgen står den nok på storindkøb…bil. Ny. Dyr. *suk*

Blog Widget by LinkWithin

11 comments to Jeg skynder mig lige

 • Wauuw, hvor ER den flot!
  Rigtig god bedring med Anna,
  KH Julie

 • Bettina

  Hej Fríða, Anja og Helle K; Tak skal I ha’! Er osse ganske godt tilfreds. Har endelig fået prøvet den på hende, og den sidder ok, ikke stramt men dog til. Og hun er glad for den, det er jo faktisk det væsentlige. :o)
  Tøsen har det bedre i dag, heldigvis. :o) (hun fik osse et par Diddl-ting, måske det hjalp lidt på humøret *s*)

 • Den kjole er bare så fin – jeg er vild med farven!
  God bedring til din datter. 🙂

 • Anja

  Hej Bettina,

  WOW WOW siger jeg bare..
  Hvor er Hawiata kjolen dog bare SUPER flot.

  Håber det går bedre med Anna i dag

 • sikke en fin kjole! og farver er jo bare mums!
  god bedring til hende, den lille.
  kh.fra Island
  Frida

 • Bettina

  Hej Tina; Ja, tak i lige måde!! Sjovt at kunne genkende dig ud fra din grafik. :o) Tør knap nok kramme Anna, så varm er hun. :o(

  Hej Stine; Tak! Den er ikke ret svær *host* at lave som kjole, og det sjove kommer først, når man laver den “top-down”…det giver nogle ekstra muligheder.

  Hej Bebiane; Tak skal du ha’ – det er ret sølle med hende. Men Emil har hygget sig op egen hånd i BHV’en, det er dejligt han godt kan det, så. :o) Er osse ret spændt på, hvad vi finder at køre i – om noget…men det er nødvendigt.

  Hej Vivian; Joooo, man skal da bare gøre det. *fnis* Men jeg “turde” kun, fordi jeg havde den første at tælle ud fra. Overvejede faktisk lange ærmer, men så langt rakte min tålmodighed alligevel ikke denne gang.

  Hej Karina; Tak – til begge dele! :o) Ja, det er lidt surt…men så er det jo godt, begge forældre er hjemme til at pusse lidt ekstra om hende. :o)

 • Rigtig fin kjole – og farven er lige i øjet! Den kan Anna da kun blive glad for når hun er kølet lidt af igen. God bedring med hende. Surt at skulle holde ferie i sengen.

 • Se så! Det var jo nemt ikke? – Men ja, der skal go’ vidde på nedefter. Grys Very Berry er sådan lidt stram i det, men god som en numsevarmende vinterkjole!

  Superflot farve – og ditto navn 🙂

  VIvian

 • Bebiane

  Hvor er det en sød kjole du har strikket til Anne, jeg er sikker på at hun er fin i den. God bedring med hende, det er da synd her i vinterferien.
  God fornøjelse med jeres bil-tur i morgen, spændende at høre hvad det bliver til.
  Kh. Bebiane

 • Wow en fin kjole – jeg er ret vild med Very Berry T. Nu har jeg efterhånden set den mange steder, men jeg må sige at kjole udgaven er endnu flottere. Jeg glæder mig til den på. Sikke noget at ligge syg i sin ferie 🙁 God bedring herfra.
  Stine

 • Tak for sidst :):) Hyggeligt endelig at kunne sætte ansigt på!

  Aaaii en sød Hawiata 😉 Lækker farve som går rent ind her.
  Men er da ikke ret sjovt at holde ferie i sengen… du må sende hende et helende kram fra mig 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.