Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 02 / 02 / 08 >

Blot en tanke…

Er du på Ravelry?

Så synes jeg – især hvis du også er oprettet som bruger hos PayPal – at du kunne tænke over, hvad du får ud af Ravelry. Er det godt? Er det meget mere, end du nogensinde havde tænkt, det kunne blive? Er det overdrevet? Er det lissom crack?

Hvis du synes, de er en 10’er værd så synes jeg til gengæld, du skulle overveje at donere dem en lillebitte smule . Bare én dollar – come on, det er ikke engang 5,50 kr!… Med PayPal-gebyr er det stadig under 7,- kroner! Men tænk på, hvad de gør for os…selv når de er ude til en hyggelig middag sammen, er mobiltelefonen klar til at tjekke, om alt går, som det skal med Ravelry… to entusiastiske mennesker har lagt alt til side, fordi de tror på denne sag, de har en drøm…og jeg må indrømme, at jeg nogle gange tror, jeg drømmer, når jeg ser, hvad der alt er muligt på/med Ravelry

Ja, sorry…blev lige tændt her til aften og har selv doneret, hvilket jeg ellers aldrig gør… et meget stort princip hos mig er, at Internettet er de frie kræfters anstrengelser og bevægelighed og hvorfor betale for noget, man kan få gratis andetsteds…
:o)

Blog Widget by LinkWithin

11 comments to Blot en tanke…

 • Ja, jeg er også på ravelry og er blevet bidt af det 🙂
  Der er hermed puttet lidt penge i kassen fra mig også.

 • Hej Bettina – ogå er stort tak for igår til dig – det var ogå rart at se dig (og din alt for lækre taske!) Fik du handlet lidt?

 • Hej Bettina – tak for indsparket – du har ret – selvfølgelig vil jeg donere. Ravelry er et fantastisk site, og det er ikke til at fatte at det bare er to mennesker der står bag.

 • Står på venteliste til Ravelry…har skjønt at dette er noe spesielt. Håper jeg ikke må vente lenge.
  Så klart de som lager og driver med slike forum fortjener å bli støttet.. 🙂

  ha ei fin uke

 • Bettina

  Hej Tineke, Julie og Karen-Ditte:
  Jeg er superglad på Ravelrys vegne, at I kan se, hvad jeg mener. :o) Det slog mig bare lige pludseligt, at der ikke skal ret meget til fra hver enkelt af os…men samlet i den anden betyder det RIGTIGT meget for, at vi kan blive ved med at benytte Ravelry. :o)

  Hej Laila:
  Hvor fedt! Ja, det er nemlig SÅ meget værd, tænk alle de opskrifter og al den inspiration, vi har direkte og gratis adgang til…!

 • Jeg pudser lige glorien og siger at jeg har doneret hver eneste mäned hvor jeg har brugt Ravelry… Jeg ääälsker Ravelry, og synes at det er mig rigtigt meget værd!

  Laila

 • Raverly er så meget – så alene det at få information om hvad der er pt er næsten umuligt som enkelt person – derfor skal vi sende det videre til hinanden. Så tak for det – jeg donere også lige om lidt.

 • Hej Bettina,
  God idé, og hvor har du ret! Indlægget er taget til efterretning, og jeg har netop doneret – tak for peptalken!
  KH Julie

 • Jeps, du har ret! Det er jo en stor gode at vi bare kan kaste os om bord og online og surfer, får inspiration, logger, queuer, unqueur igen osv, det ér da en skilling værd!

  God weekend!

 • Bettina

  Hej Jeanette,

  Dejligt! :o) Jeg har lige rettet linket til, så nu burde det virke..!
  :o)

 • tja, nok ikke ligefrem ‘crack’, men jeg er med så langt som, at de har skabt en fantastisk samling af informationer – jeg ELSKER den pattern-browser 🙂
  Så derfor vil jeg bestemt gerne give en skærv til projektet, og ville bruge dit link, men det virker ikke…. 🙂

  KH Jeanette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.