Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 15 / 01 / 08 >

“Skabte” behov

Træææls… ja, endda twæls, er det!

Jeg har opdaget strikketasker! *SUK* Meget dybt *SUK*

Hvorfor er det, at jeg, der ikke strikker kunstværker eller af specielt lækkert garn, konstant får et behov for nyt strikke-stads? Måske fordi jeg egentlig er dimsenørd…gadget-girl, that’s me. Skal det være, så skal det osse være ordentligt.

Og skal det være tasker, så skal der egentlig osse helst være nok lommer. Hvorfor jeg i sin tid købte min Mulberry Phoebe ved jeg ikke…for det er ikke lommer, den kan prale af. Når vi skal ud at køre, skal jeg altid have en af de mange lynlåsposer med, som jeg opbevarer strikkeri i. Dem har jeg heldigvis en del af, for fx. får man i Netto ved køb af diverse tekstil gerne en med i meget kraftig plastic – de er geniale som strikkeposer. Men en taske, der kan fungere som både strikketaske og almindelig taske, det må da være enhver garnnussers drøm!? Jeg er egentlig slet ikke til kunst-læder, det er i mine øje grimt, ubehageligt, adr-badr…men…det skal åbenbart være et omskifteligt stabdpunkt, for jeg har fået et BEHOV! STORT behov! I want a knitting bag!

Jeg kan bare sleeeet ikke beslutte mig for, om det skal være en Jordana Paige Knitting Satchel (farve endnu ikke besluttet, men enten rød, camel-agtig eller grønlig):

til en vejledende pris på 89 dollaser, om det skal være en Namaste Everyday Knitting Bag til 69 dollars :

…eller om det måske skal være en Namaste Executive Bag:

Osse til 69 dollars som vejledende pris. Dollaren er jo endda så lav som den ikke har været længe (klap på skulderen til mig, for meget af min løn udbetales i dollars *SUK*).

Jordana Paige’n (L 40,5cm x H 24cm x B 15cm) har fx. en medfølgende fin lille pung, der sættes fast med trykknap, en lukning, jeg godt kan lide og gode rumopdelinger. Jeg har læst, at den måske let bliver lidt “gumpetung” med ting i yderlommen.

Namaste Everyday (L 40,5cm x H 20,5cm x B 20 cm) har en udvendig lomme som JP’en, som jeg godt kan lide, men er lidt større. Minder meget om JP, men har måske færre lommer og er trods alt noget billigere.

Namaste Executive (L 38cm x H 25,5cm x B 20cm) beskrives af nogen som en kuffert. Fakta er dog, at størrelsen minder meget om Everyday. Der er ingen udvendig lomme, til gengæld har den en opdeling indvendig som gør, at jeg er meget i tvivl om, hvorvidt jeg er til Everyday eller Executive. Denne kan endda næsten agere weekendtaske, hvis det er nødvendigt.

Der er osse en Namaste Jetsetter, som jeg finder tiltalende pga. opdeling i to store hovedrum, men den er mig nok lidt for åben.

Nogle gange kan man endda få dem til halv pris her, men kun hvis man bor i USA. *snøft*

Jeg ved godt, de fås i DK, men det er mig lidt for (*sorry*) dyrt… så jeg bruger i stedet en maaaaasse aftener på at se, hvor jeg evt. kan finde dem allerbilligst. *fnis*

Nogen tips? Nogen medkøbere? Nogen i USA-bosiddende læsere/købere, der kan gøre det billigt i fx. Joann’s?

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to “Skabte” behov

  • Hehehe “behov” for strikketaske… Hvad med naturalieøkonomi siden du bliver betalt i lavværdi $$$?
    En der desværre har opsparing i samme valuta SUK 🙁

  • Jeg synes faktisk ogsä, at jeg kan mærke nogle af de der skabte behov… lad nu vær’ med at lokke….

    Laila i Schweiz

  • Puha, hvor kan jeg godt følge dig i de ønsker, og det er nogle meget fristende link du kommer med 🙂
    Har desværre ingen USA forbindelse, har selv søgt efter en – uden resultat 🙁

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.