Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 04 / 12 / 07 >

(Knap så) varme ører

Mangler man en strikkeopgave til lige at få en tåge til at lette eller lignende, vil man gerne give noget varmende som en tak, men har ikke meget tid, skal man lave en masse julegaver….så er her en hurtig sag. Urchin.

Den levede dog ikke helt op til mine andre forventninger. Den blev for lille, jeg ville gerne have haft den mere ned om ørerne, da det er dér, mit svage vinterblæstpunkt ligger. Men da den virkelig ikke tager lang tid at lave (en halv dags tid i effektiv strikke- og monteringstid, og hvis ikke det var for sammensyningen, der tog mig en del tid at regne ud, var det nok blevet et weekend-eftermiddagsprojekt), tror jeg nok, jeg bare brygger en anden sammen (hvis jeg kan finde mere af garnet), så kan Anna evt. overtage denne her.

Fakta:

Garn: Noget uld/akryl fra Netto, købt for en 3-4 år siden.

Pinde: Pinde 7, som opskriften sagde, og det passede fint til garnet, som ikke havde nogen angivelse på banderolen.

Ændringer?: Næh. Strikkede str. L, men den blev som nævnt alligevel for lille/”kort”, så næste gang skal der en simpel ændring til: Der skal slås 2-4 flere masker op. Strikkede 7 kiler som opskriften sagde, og overvejede at strikke en mere for at gøre den mere poset, men så ville den være blevet for stor omkring hovedet. Overvejer osse, om jeg evt. kan hækle en kant på forneden eller noget, men det er kun på grublestadiet.

Go’ eller No Go: Go’, tror jeg nok… Så’n da. Men opskriften som sådan er fed, en nem måde at lære grunddelen til at strikke baskerhuer på.

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.