Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 02 / 11 / 07 >

Gået helt i frø

Og det gælder både mig og mit strikketøj. :o(

Denne her har jeg tænkt mig at “frogge”, trevle op, for jeg kan lisså godt indse, at det aldrig bliver til noget, omend jeg var meget entusiastisk i sin tid. Det startede som en Drops-model i dominotern, hvor jeg ville lave halsen om, da den var lidt for klovnekrave-agtig efter min smag.. men jeg tør ikke satse på, at jeg har garn nok til ærmerne. Så den bliver nok til en Sweetheart-jakke i stedet, jeg har nemlig fra pålidelig kilde fået oplyst, at mine to bundter Kauni er rigeligt. :o)

I samme åndedrag bliver noget andet Kauni trevlet op lige straks, nemlig den Colour Wheel-poncho, jeg var gået i gang med… det kommer til at gå HELT galt, kan jeg se, for jeg kan ikke nå halvt om mit hoved med den nu, hvor jeg har strikket mere end 180 grader af den ikke helt 360-graders cirkel, den jo skal ende med at være…sådan noget *beeep*…

Tunika til AnnaSå er det rart, at jeg stadig har mine to andre “no brainer”-strikketøjer, nemlig en grøn Ribvest fra Feminin Strik og en lilla tunika til Anna efter en opskrift fra Ingelise.

Jeg er også selv gået ret meget i frø..jeg KAN ikke komme af med det sidste ubehag efter det, jeg nævnte i sidste post…det murrer og værker i hele min krop, men decideret “syg” kan jeg ikke rigtigt sige, jeg er…arbejdet skal og kan passes OG jeg skal have skrevet en jobansøgning i weekenden samt meldt mig til kørekortundervisning (!) snarest muligt. Ungerne er raske men inde i nogle sære perioder for tiden. For Emil er vi sikre på, at det er et “udviklingsspring”, selvom man vist ikke bør tale om det i hans alder…men han er enormt følsom og pyldrer over de særeste ting for tiden…så velkommen til efteråret. *brrr*

Der er dog også ting til positiv-listen: Jeg venter spændt på, at en pakke med to håndtens-kits ankommer fra England – et til mig og et til hende, der startede hele mit “behov”! :o) Mon vi kan finde ud af det…mon vi gider? *g*

Anna er blevet utroligt dygtigt til at tegne, og er i det hele taget overraskende kreativ (ikke som i “Mere kreativ, end vi havde troet/håbet”, men “Kreativ på en overraskende måde”) – hun er lige pludseligt, næsten fra den ene dag til den anden, blev superdygtig til at tegne efter modeller, hun selv finder, eller kan finde på at lave de skæggeste ting med papir, blyant og tape. En morgen, inden børnehave, lavede hun en “bærbar computer” med 2 ark papir, hun tapede sammen…det ene ark var skærmen, det andet ark tegnede hun tastatur (Nej, ikke QWERTY-udgaven *g*) og mus på, og nedenunder det tapede hun en lille “lomme” til de cd-rom’er, hun naturligvis også tegnede og klippede ud. :o) Den skal bestemt i hendes “tidskapsel”, hvis vi laver sådan en en dag…

Det går rigtig godt for min mors butik for tiden (hvor var det hyggeligt og sjovt med det fine lommetørklæde, Charlotte!), og det er jeg naturligvis lidt stolt af, da jeg jo har en del med den at gøre, især webudgaven. Der bliver opdateret med juleting for tiden, og jeg prøver voldsomt at følge med i oversættelserne, men kan desværre ikke altid nå det.

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Gået helt i frø

 • Nøj hvor det lyder genkendeligt :-). Altså dit optrevleri…har selv et par projekter, som har lidt samme skæbne på det sidste.
  Tror da godt, man kan tale om udviklingsspring – det har jeg ihvertfald oplevet med mine poder fra de var helt små. Et sjovt fænomen, som er ret fascinerende at opleve.
  Fedt med sådan en kreativ datter – især hendes alder taget i betragtning, jo.
  Sender du advarsler ud, når du begynder at køre rundt på offentlige veje????(griner stort)

  KH Gitte B

 • Det er utroligt hvad de ‘klippe-klistre’ interesserede børn finder på at kreere. Og din Anna er kun 5!(?)- Imponerende.
  Min ældste har også lavet alt muligt af papir. Da han startede i skole blev den yderst bærbare papir computer en klassiker. For tiden bygger han små transformers af papir, der bliver holdt sammen med lidt ‘lærer-tyggegummi’, så de let kan skilles ad og transformere. – Det er bare ikke så nemt at gemme på modellerne når de er rummelige.

 • Jooo, mon ikke vi kan finde ud af det, om ikke andet så kan vi da få en billig grin ud af vores bestræbelser, ikke! Jeg glææææder mig i hvert fald helt vildt til at prøve det….

  Hav en god weekend, Bettina!!

  Kh. Tineke

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.