Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 27 / 10 / 07 >

…Åbenbart ikke!

Beklager, jeg ikke kunne overholde mit løfte til jer – og mig selv! Har ellers taget billeder af det smukkeste englespil, jeg købte på de lokale marked for en uge siden (jeg kan slet ikke vente til det bliver julemåneden, for det er SÅ smukt) og af en mini-garnvinde, jeg har fået, men lige nu stinker hele huset af puh og bæh – Anna har haft “løs mave” siden ferie på Fanø med farforældrene i efterårsferien, og nu er vi andre smittet. Emil er hårdest ramt, han både kaster op og fylder bleen med “tis” (tror han – jeg ved noget andet!) flere gange i timen, når det går hårdest for sig…godt, vi ikke har planlagt noget socialt her på matriklen denne weekend! :o(

Gemalen og jeg mærker bare “noget” af den der udefinerbare slags…som gør, at man ikke helt kan lægge sig, men stadig kan arbejde (og for mit vedkommende “selvfølgelig” også passe syge børn imens). Ser frem til den næste jobansøgning, jeg snart sender af sted…til et job, som dog kræver, at jeg får kørekort!*GLUP*

Men så er der heldigvis god tid til at opdatere min mors butik med engelsksprogede beskrivelser af varerne, det har vi overvejet længe (HUSK lige at se, om ikke hun lige har julegaven til dig selv på hylderne! *s* ) – og med de tilkommende kunder fra så langt borte som Japan er det åbenbart ret nødvendigt. Det glæder mig godt nok for hende, for jeg har jo fulgt og støttet hende hele vejen fra den spæde ide opstod, til hun nu er flyttet i hus med butik og det hele…heldigvis får jeg ind i mellem mulighed for at stå i butikken selv (hun har et godt strikkehjørne der) , men det sker ikke længere så tit, efter at min mormor døde.

Husk LIGE at tjekke, om ikke det er der, du skal gøre dine julegaveindkøb!? :O)

See you on the other side!!

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to …Åbenbart ikke!

 • Din mor havde faktisk et lille lommetørklæde på lager.
  Et der ligner et arvestykke som forsvandt for mig på min bryllupsdag.
  Det her har bare broderede initialer (CS), det havde mit ikke.
  Jeg HAR afgivet bestilling.

  God bedring.

 • Hejsa Bettina, God bedring til alle!!! Prøvede ellers at “fange dig” i går, for at se om vi kunne nå en tur til messen i Fredericia, men du har en skidegod (hø hø) undskyldning til at være optaget andetsteds, kan jeg se. Prøv at nyde weekenden alligevel…

  Kh. Tineke

 • föj, for en beskrivning! håber I snart er over det så du kan komme til at koncentrere dig om hyggeligere ting.
  kh.fra Island
  Frida

 • Føj for en omgang i er ramt af. Rigtig god bedring til jer.
  Glæd dig til kørekortet, når først du har det vil du ikke kunne forstå hvordan du har kunnet undvære det.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.