Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 10 / 10 / 07 >

Inspiration overload

Jaja, sorry, jeg “ravler” løs om Ravelry, gør jeg…men det fylder bare ret meget lige nu. Hvis man lige har en halv time, kan man altid liiiige kigge derind – og så er der hurtigt gået to timer. Modeller, man aldrig tidligere har værdiget et blik, bliver lige nærstuderet i andre farver, på “menneskekroppe” modsat fx. Vogue Knittings blyantstynde modeller, man kan tjekke, hvad ens gamle lagergarn muligvis kan bruges til, etc…

Af den årsag har jeg nu lavet mig endnu et pandebånd/ørevarmer, nemlig Calorimetry, som mange allerede lavede sidste år men som jeg ikke så noget særligt i. Men pludselig så jeg et foto af en, der var strikket i tyndere garn, og så gav det mening.  Her havde jeg jo noget at bruge mit Opal Regnbuegarn til. Så i går middags slog jeg op, og i går aftes kunne jeg føje endnu et projekt til min Ravelry-journal.

Fakta:

Garn + pinde: Opal regnbue – vist nok en “prøvekollektion”, der ikke er ret nem at finde mere af. Desværre, for  det har nogle dejlige farver. Strikket på p. 3½.

Ændringer:  Garnet var jo noget tyndere end i opskriften, så jeg slog 150 masker op, og det viste sig at være den rette længde for mig. De forkortede rækker strikkede jeg så ca. 25 af. Jeg lukkede af i rib, da det var det pæneste og gav den rette elasticitet.

Go’ eller No Go: Ganske go’, hvis jeg skal sige det selv. :o)

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Inspiration overload

 • Jeg ved ikke om der er noget galt med min inbox, men jeg har ikke fået den mail du annoncerede på min blog.

  Calorimetry ser rigtig dejlig ud i din version.

 • Fin idé med noget tyndere garn. Jeg kiggede også på den sidste år, men syntes den var for “klodset”. Måske man lige skulle i gemmerne og se om der var noget garn til dette lille gode og overskuelige projekt.

 • Den er da go’…

  Det der Ravelry bliver vist noget nær den største tidsrøver her den første tid, uha, der er meget at udforske!!

  Mange nye idéer og behov opstår 😉
  Vi ses derinde…

 • Tineke

  Den blev da rigtig flot, og nogle gode farver.

  mange hilsner,
  Tineke

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.