Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 05 / 10 / 07 >

Jeg havde lige en time

Kom lige en time for sent i seng, så i princippet havde jeg ikke den time…men jeg brugte i hvert fald en time i går/i nat, og så havde jeg en ny “halskæde”.  :o)

Jeg havde 21 gram Soft Silk tilbage fra min sommertop og Bainbridge, og nu er der garanteret 20 gram tilbage. :o)  En meget pludselig indskydelse, jeg har vist fået noget inspiration et sted på Nettet men husker ikke hvor, men jeg greb hæklenål og garn og hæklede løs. Jeg gik dog i seng inden jeg havde lavet det helt færdigt, for jeg ville ikke til at rode efter perler i nat. Jeg er sikker på, at jeg har en stak meget små, svagt lyserøde ferskvandsperler et sted, men jeg kunne ikke lige finde dem. Jeg ville sy en eller to på som små vanddråber. Men så faldt jeg over denne lilla ferskvandsperle, som lå i mit smykkeskrin som ørering helt alene, fordi den anden røg i afløbet en gang under en hårvask…den blev hægtet på som detaljer i stedet, og jeg tror nok, jeg er ganske tilfreds. :o)

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Jeg havde lige en time

  • Hvor er den sød…Aftner er gode til håndarbejde, og jeg trøster mig med, at når jeg igen kommer for sent i seng fordi jeg lige skulle være færdig med en mønsterrapport, krave, stribe i en ny farve, fortsæt selv listen, så er strikningen så afstressende, at man sover bedre når man endelig rammer dynerne. En sidegevinst ved at være strikkeentusiast; man lærer at finde gode undskyldninger for det meste;-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.