Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 04 / 10 / 07 >

Må jeg præsentere:

Hyld:

Ja, jeg ved altså godt, I har set den før. Men nu er den tør og i brug. Og som altid er Opal jo virkelig skønt, når først det er vasket, det har et flot fald og er dejligt blødt. Knapperne gjorde jeg ikke alverden ud af, for de bliver alligevel aldrig vist frem. :o)  Den er nu, efter at den har været skyllet op, blevet en anelse større i livet; det frygtede jeg  men jeg tog ikke helt nok højde for det. Den er faktisk blevet lidt “lavtsiddende”, som det jo er så moderne i dag – bare ikke i min alder (synes jeg *s*) – har vi hørt den før?  Men alt i alt er det helt ligegyldigt, da den jo så bare sidder meget mere behageligt i livet og så sidder den alligevel fast på strømpebukserne, som man er nødt til at have på i dette vejr, vi harlige nu.

Faktaboksen har vi kørt, og alle data er som før…bortset fra, at den nok bliver forfremmet til “Go'”  uden gradueringer. :o)

Skal lige ha’ lagt den på Ravelry senere…

Ravelry, ja…det er jo et kapitel for sig, nærmest. Man kan tydeligt se, at det er strikkere, der står bag. Naturligvis er det stadig i betafasen, men med de funktioner, jeg hidtil har benyttet mig af, er jeg kun stødt på få ting, der ikke har fungeret. Jeg har efterhånden fået fotograferet og arkiveret det meste af mit garn”-lager” på soveværelset, for med implementeringen af Flickr er det sådan set ret nemt. Og jeg kan ret godt li’ den visuelle støtte, man har i fotografierne – og at man kan søge på garnmærket og se, hvad andre har strikket/hæklet i samme garn. jeg kan allerede nu mærke, at jeg med tiden vil få et tiltrængt overblik over mit garnlager, så jeg da i det mindste på Nettet har det samlet ét sted.

Britt: Tak for forslaget om Penobscott Scarf, dit er jo rigtigt lækkert! Det er bestemt med i overvejelserne! Der var dog i samme fil med opskriften et sødt, lillebitte sjal, som måske endda kan strikkes af så lidt garn…Ravelry kan sikkert også byde på noget guf. :o)

Jane: Hm,  jeg tror da, vi må ha’ sendt en lille hovsa-mail af sted?

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Må jeg præsentere:

 • Bettina

  Hej Bim,

  Opskriften til Hyld kan købes hos Ruth på http://www.ruths.dk

 • oja… gissa vem som vill sticka sig en sådan, hm… Bara ÄLSKAR den, dregel-dregel-dregel…
  Må så gott… värmländskan… kramis, och jag undrar vidare på var och hur man får till en sådan 😉

 • For pokker den er flot din Hyld – og lige den længde jeg også bedst kan lide.
  🙂 Britt

 • Hej Bettina
  Den er rigtig rigtig skøn, din Hyld og nu sidder jeg her igen og ærgrer mig over at jeg bare overhovedet ikke har figur til sådan en model.
  Og ja der må vist en mail afsted.

 • Den ER altså flot. Tror hellere jeg må få købt mig en opskrift hos Ruth, for den ku være fin her til vinter også hos mig. Tillykke med den.
  kh
  nettie

 • yt

  VOV, den er da blevet god. fed farve.
  De vinder virkeligt meget ved at blive skyllet op.

 • Den “Hyld” er rigtigt skøn og jeg tror, at du bliver rigtigt glad for den og kommer til at bruge den meget, den kan jo bruges til stort set alt både hverdag og fest.

  Hilsen Tine.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.