Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 01 / 10 / 07 >

Vertigo og Yugo

Jeg bider aldrig negle, kan slet ikke klare korte negle (på mig selv) og har faktisk en tendens til at lade dem vokse for lange. Men i dag bliver de lidt kortere:

 

Found you!

 • You signed up on July 26, 2007
 • You are #20915 on the list.
 • 400 people are ahead of you in line.
 • 16805 people are behind you in line.
 • 54% of the list has been invited so far

Luk mig så iiiiiind…..!
Jeg har opdaget et smukt, smukt tørklæde, Vertigo. Jeg vil ikke vise billeder her på siden, da jeg ikke selv er begyndt at strikke endnu, men I kan selv se på den engelske opskrift her. Jeg har været så heldig at få lov at oversætte opskriften, så andre interesserede kan få den på dansk i pdf-format. Den ligger også til senere brug her i bloggen under “Egne opskrifter”. God fornøjelse! :o)

Jeg nåede lige at få knipset “Bølle 2” i dag med hans nye bilhue på i morgenlyset, inden vi skulle i børnehave. Jeg har ikke brugt orange som i originalopskriften, og jeg også gjort den lidt længere, så den passer til en 3-årig med stort hoved. Han brokker sig over, at den kradser, men det gør en vask forhåbentligt lidt ved. :o)

Han var lige ved at falde flere gange på vej til børnehaven, fordi han gik og virrede med hovedet, så lyskurvene slog ham ind i ansigtet. *g*

Fakta:

Charlie’s Car Cap fra Magknits

Garn: Marineblå og æblegrøn Opal, lyseblå Bambino Ull fra Idena og noget sort ukendt strømpegarn – i bund og grund store rester.

Tilbehør: Bilknapper (nærmest Yugo-lignende biler *s*) fra Fjølner – dukketøjsknapper i rød, gul og grøn, husker ikke hvorfra.
Ændringer: Først og fremmest farverne. Har prøvet at gøre dem mere “naturtro” med en lyseblå himmel, grønt græs og sorte pæle til lyskurvene.

Slog vist også en håndfuld masker mere op end den største størrelse, så nu kan selv jeg passe den. :o)

Strikkede den nogle centimeter længere.

I hver side har jeg syet maskestings-“stolper”, 2 masker brede, så der er lavet stolper op til lyskurvene i hjørnerne. Det kan lige anes på billedet.

Lyskurvene blev strikket rundt som hestetømmer på 2 strømpepinde, op til det brede stykke. Opskriften sagde glatstrik frem og tilbage – sikke et bøvl.

(tilføjet kl. 12.20) Jeg glemte at nævne,  at jeg har syet vejstriberne på med maskesting, da de løse tråde i min verden slet ikke gik ret godt med en barnehue. Jeg var så ufatteligt heldig, at det passede hele vejen rundt med antallet af masker, uden at jeg havde regnet  på det! *fnis*

Go’ eller No Go: Go’, det er jeg sikker på – som efterårshat, for til blæst og frost er den for tynd.

Blog Widget by LinkWithin

12 comments to Vertigo og Yugo

 • Lisbet

  Tusind tak for det hurtige svar!!
  Jeg vil kaste mig over strikkeriet allerede i aften 🙂

  Mvh Lisbet

 • Bettina

  Hej Lisbet!
  Det er, fordi opskriften lå på det hedengangne Magknits! :o( Kerri lukkede stedet ned helt uden forvarsel, så designerne ikke fik hentet deres ting, men heldigvis findes der noget som Webarchive: http://web.archive.org/web/20060110174632/http://www.magknits.com/Jan06/patterns/charlie.htm

  God fornøjelse – det er en SKØN hue!

 • Lisbet

  Hej

  Jeg har forgæves forsøgt at finde mønster til bil-huen! Men jeg havner hele tiden et sted hvor møsnteret ikke længere er “on-line”

  Kan du hjælpe?
  Det vil være de perfekte hue til mine bilglade tvillinger 🙂

  Mvh
  Lisbet

 • Flot hat, efterårshuer er i den grad nødvendig i disse dage. Jeg er sikker på at den vil bringe lykke her i huset. Nu er det snart min tur til Raverly, jeg kan se at du har fået billeten nu 🙂

 • Total sej, sådan en hue er et must for vakse drenge og piger.
  Tillykke med Ravelery, jeg er ikke engang i kø… Men hvad jeg har tidsrøvere nok 😉

 • Super cool bil-hat, min nabodreng ville elske sådan én!
  Dine farver er flotte, og også Yogu-bilerne 😉

  Jeg er ret fascineret af Vertigo, har faktisk noget tyndt Noro liggende, der ville gøre sig godt til sådan et stykke strik.
  Printer lige din oversættelse ud, tak for arbejdet med den!

  Ravelry, du er vist små 1000 pladser foran mig, jeg glæder mig til at komme ind, men frygter sgi* også, at jeg kommer til at bruge oceaner af tid derinde…

 • wauv den hue er flot! Gennemført i alle detaljer. En rigtig skøn drengehue.

 • Ihhh jeg er næsten lige så tæt på at komme iiiiind 😉
  Kanon hue han har fået!! det kan være sådan en hue kan få børn til at synes det er fedt at have hue på? 😉

 • Vroooom vrooooooom, den blev da rigtig god! Og jo, sådan en hat kan godt give misundelse i børnehaven, men jeg strikker ikke til andre, det har jeg sandelig ikke “tid” til. Mange hilsner, Tineke

 • Næh for en hue! Sidder lige nu og overvejer, om Lukas er for stor til den – han er 7 – for han vil blive helt vild, når/hvis han ser den :-). Rigtig flot.
  Takker fordi du har gidet at oversætte opskriften på det underskønne tørklæde. Den er nu gemt. Ravelry….argh. Der er stadig mere end 10000 foran mig, så hvis det bliver inden jul, er jeg vist mere end heldig. Men hvis det er godt, er det nok værd at vente på, så :-))))
  KH Gitte B

 • Yt

  Den er sej, mon du slipper med at lave den ene.
  Kunne da nemt blive et børnehave hit, kan lige se en række friske
  drenge komme gående med sådan nogle huer på.

 • Skønt billede af Emil med den fine bilhue. Jeg får næsten lyst til at strikke den til Signe (Asger er for længst vokset fra biler). Jeg kan lige se det for mig med de daskende lygtepæle.
  Jeg er ligeså tæt på mht Ravelry – spændende…..
  🙂 Britt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.