Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 28 / 09 / 07 >

Tig-tag

Tag Tak til Mette og Yt (tilføjet 1/10: og Charlotte), I har tagget mig – de er lidt sjove at læse, denne slags tags om personerne selv. Denne gang skal jeg nok se at ta’ mig sammen til at følge op på det. :o)

Regler er som følger:

1. Link til den, som har tagget dig.
2. Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart!
3. Tag 7 personer i slutningen af blogindlægget.
4. Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.

Mine 7 ting :

1. Jeg lærte mig selv at læse som 5-årig.

2. Jeg har lige mistet min mormor, og har derfor ikke længere nogle bedsteforældre – begge mine farforældre døde, længe før jeg blev født

3. Jeg er et rodehoved men elsker systemer. Der er osse system i rodet, og jeg ved altid, hvike (af mine egne) stakke jeg skal lede i.

4. Jeg er et meget privat menneske, og har derfor faktisk også kun én veninde – i Island! Er desværre ikke god til at følge op på og holde fast i kontakt, hvilket jeg er pinligt bevidst om.

5. Jeg går i genbrugsbutikker flere gange månedligt.

6. Jeg har haft virus på balancenerven for 14-15 år siden, men er stadig ret plaget af det og kan ikke ret godt finde balancen, når den bliver udfordret, og bliver sågar svimmel i en rundkørsel! *g*

7. Jeg har ingen uddannelse (seneste er en forældet HF-enkeltfag), men føler mig alligevel som akademiker “af sind”.

Jeg sender aben videre, for med så mange danske (strikke-)blogs er der stadig mange, der ikke er blevet ramt. Især er der nogen, vi ikke har hørt fra længe, dem vil jeg også gerne lige sætte lidt fut i igen *s* – Så værsgo til:

BebianeDortheInger RTinekeTina PNettie, og så lidt mindre lokalt Trine

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Tig-tag

 • Du kunne godt have bildt mig ind at du var en ‘uddannet’ akademiker. Og dine bedrifter som 5 årig tyder på at du kunne – hvis du ville.

  Det er noget underligt noget når der pludselig mangler en generation ‘over én’. Har du også fået en følelse af at være mere voksen?

 • Bettina

  Jeg er glad for at høre, at I er enige med mig i min filosoferen over mindre kommentarskriveri pga. Bloglines. Vi må minde hinanden om det. :o)

  @Charlotte: Jo, det kan vi godt – det være hermed gjort *s*

  @Tina: God fornøjelse som græsenke – der er jo osse “fordele”, for aftenerne kan gøres ekstra hyggelige med tv og strikketøj – eventuelt i sengen? :o)

  @Trine: Nej, man kan ikke sammenligne eneforældres situation med os, der har baseret børnelivet på to forældres tilstedeværelse. I har det naturligvis hårdt på jeres måde, men havde jeg fx. været single, havde jeg ikke fået (to) børn…så det er jo ikke en sammenlignelig situation. *s*
  MEN når det så er sagt, så ved jeg også med mig selv – og har altid vidst det – at jeg IKKE er skabt til at være alene-forælder! :o)
  …og nej, desværre ses vi ikke på fredag. *HULK* Skal til bryllup om lørdagen!!! Men næste år…eller måske inden, på en eller anden måde???

 • Hov… Så taggede du mig jo.
  Den må jeg også samle op en af de nærmeste dage.

 • Jow du har helt ret i at vi er blevet for “dovne” til lige at klikkke ind med en kommentar. Det rådes der hermed bod på i den næste tid. Jeg vil sende opfordringen videre inde ved mig selv, en af dagene, har lidt meget at se til for tiden, for jeg er jo alene 24/7 *fnis* Ikke et brok, ej heller en “se hvad jeg kan, som du syntes er svært”, slet ikke. Jeg tror det er vildt hårdt, når ma ikke er vant til det. Jeg syntes også det er vildt hårdt til tider, men jeg har ikke prøvet andet.
  Heldigvis har jeg så kun en enkelt “unge” og endnu mere heldigvis, en skøn en af slagsen.
  Vi ses på fredag.
  Kram

 • Hej Bettina,

  Tak for dit indlæg om blog kommentarer…jeg er også blevet enormt dårlig til at skrive kommentarer efter jeg er begyndt at bruge bloglines…og det er da for dårligt, når nu jeg tit sidder og tænker på at, jeg da gerne lige vil skrive “super flot”…jeg bliver jo selv så glad når der er kommentarer på min egen blog…

  Mange hilsner
  Randi

 • Hej Bettina
  Nu er jeg jo for sent ude kan jeg se, jeg ville ellers invitere dig til at være med i legen. – Men kan vi så ikke lege at det er du?
  mvh
  charlotte

 • Egentlig en kommentar til dit nedenstående indlæg. Jeg tror, du har helt ret i, at man synes, det er “besværligt” lige at klikke videre for at komme til at lægge en kommentar, hvis man læser via Bloglines eller RSS-feeds. Man burde oppe sig lidt og gøre det ;o)
  Jeg vil tænke på, jeg ikke er alene (der er andre, der har det som mig), når jeg skal være “home alone” med mine unger i næste uge, mens farmand er på kursus i Sverige.

  KH Tina

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.