Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 28 / 09 / 07 >

Turboooo….WOW!

TAK, de damer!!! Sikke dog mange reaktioner! :o) Og mange tak for jeres kommentarer til Hyld – må med skam indrømme, at jeg slet ikke har haft tid til at få den skyllet op! Det er forbavsende tidskrævende at være alenemor med begravelse og møder på programmet hele tiden, så de få, ledige stunder, er blevet brugt til at færdiggøre Emils bil-hue (lige nu døbt “Bilfri Søndag”, for vi venter stadig, stadig, stadig på bilknapper bestilt hos Fjølner. Men heldigvis varmer huen da godt nok uden knapper, for det er sandelig nødvendigt om morgenen nu. Foto kommer, når der kører biler på den. :o)

Følte mig nok lidt indelukket og alene, da jeg skrev indlægget sidst. Det har været en vild uge, som skal opvejes af intenst samvær i weekenden. Hver gang vi har talt om, hvor far var, er Emil spontant brudt ud i “OOP-pe i NÅ-rge, der bo’de tre TROLDE….” så jeg har bedt gemalen om at se, om det skulle kunne lade sig gøre at finde en trold til hver af ungerne på hjemvejen i lufthavnen…som et minde om, at vi har været dygtige til denne uge. :o)

Har helt ondt i kroppen – tror, det er fordi min søvn har været anderledes, måske mere anspændt, mens jeg har været aleneforælder. Også selv om jeg hver nat har skullet hente Emil ind til mig, fordi han er vågnet, og Anna som regel er kommet dappende en times tid inden vækkeuret har ringet…det er den optimale hygge-lykke, en tilstand, man nok ikke kan sætte sig ind i, når man ikke har børn (uden at ville fornærme nogen!)!

Som mange af jer skriver, kan man godt komme ind i en dum vane, som nok mest skyldes Bloglines eller lignende feed-læsere
– man læser indlæggene, men får ikke skrevet den kommentar, man måske ville have lagt, hvis man havde læst direkte i bloggen, fordi det er LIDT mere omstændeligt end bare lige at klikke “Skriv”…man skal jo klikke én gang mere for at komme fra Bloglines til selve bloggen. ;o)

Jeg er selv en stor synder på området, fordi jeg ikke rigtigt føler, at en “Superflot strikket, du!”-kommentar er så relevant. Men på den anden side…hvis skribenten kan se, at der er andre derude, er kommentaren faktisk meget mere værd end det umiddelbare…så lad os prøve det, skal vi ikke det? :o)

Lige nu har jeg ikke rigtigt lige gar-NET, som trygler om at blive strikket til noget. Eller også mangler jeg inspiration, der passer til mit ikke særligt koordinerede og ret økonomisk bevidste (red.: ikke ret dyrt/luksuriøst garn) lager – mon en aktiv indsats for at dokumentere garnlageret fotografisk til Sesam Ravelry, når jeg engang kommer ind, kan hjælpe lidt? Det tror jeg… Strikker på en poncho (edit: opdager lige, at Hyldemor har taget opskriften af sin blog, som hun lægger i hi – øv), strikker på en ribsag, hækler meget sporadisk videre på Annas bølgetæppe (mon jeg er den sidste på denne planet til at blive færdig?)…sidder med 47 gram regnbuefarvet Opal, som jeg sidste år strikkede fingerhandsker i, og synes, jeg må kunne lave et tørklæde af det, men kan ikke rigtig finde et mønster, der også giver et varmende resulatet af så lidt garn – nogen gode ideer? (hov, nu kom posten med knapperne fra Fjølner, men huen er i børnehaven…)

Jeg er blevet tagget, men laver lige et selvstændigt indlæg med det. Skal forsøge ikke at kopiere punkter fra mine (næsten) 100 om mig selv. ;o)

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Turboooo….WOW!

  • Forstår godt, at du føler dig brugt, Bettina. At være alenemor i kortere eller længere tid er bare ikke for tøsedrenge :-).
    Man er jo på hele tiden – oplever selv, at det mest går ud over hovedet, når det sker. Fordi man konstant er på.
    Måske derfor, du synes, du mangler inspiration – der har jo været så meget, så vidt jeg kan forstå. Pas på dig selv.
    KH Gitte B

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.