Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 24 / 09 / 07 >

“Prøv at sluk og tænd igen”

Jeg fristes lidt til at spørge, om min blog er tændt…mon nogen læser med?

Føler lige for tiden, at tingene vokser mig over hovedet. Gemalen er i Norge på kursus til på fredag. Ungerne forstår det ikke rigtigt, det er der ikke så meget at sige til. Og af alle uger er det så denne, min mormor skal begraves i (i morgen), Anna skal til gymnastik, jeg skal til Callanetics (jo, sør’me så!! prøvet for første gang nogensinde i sidste uge, det får mig da ud af huset!)  og jeg skal til 2 stuemøder i børnehaven to aftener i træk. Mit mantra i dag har været “det skal nok gå, det skal nok gå”…og da jeg var på vej til fods for at hente børn “bliv nu ikke kørt over, bliv nu ikke kørt over”…det ku’ lige passe, sådan som alt andet arter sig for tiden.

Heldigvis nåede Anna at få sin første (og anden!) rokketand søndag aften, så gemalen var hjemme til det.  Det er jo STORT…virkelig stort!! Især når bedsteveninderne har haft rokketænder længe og sågar har tabt de første tænder. Så resultatet af sådan en tabt tand er veldokumenteret i børnehaven – det giver penge! :o)

Tøsen fik også klippet en hel håndsbredde af håret lørdag aften, efter en pludselig indskydelse, hvor hun igen brokkede sig over at skulle ha’ redt hår efter badet. Det meget lange hår er nu en helt kort page, lige under ørerne…og jeg er dybt fascineret af hende, sidder og kigger betaget på hende i flere minutter ad gangen! Det er så utroligt meget mere hende end det lange flagrehår, hun havde før. Anna har ikke, som mange på hendes alder ellers har, dette tynde, helt glatte og meget lyse hår, men et virvar af hår i lysere og mørkere nuancer, der giver et rigtigt flot spil i håret (mange betaler meget for at få det! *g*), og så er der så vildt meget fald i, at det bare aldrig sad ret ordentligt. Og så er det, som om hun er vokset 5 centimeter, for nu kan man se hendes nakke og hun ser så rank ud. :o)

Midt i alt det hele har jeg strikket og strukket og strakt…for jeg har endelig fået færdiggjort Hyld. Nu skriver jeg godt nok “endelig”…men jeg er overordentligt positivt overrasket over, hvor hurtigt det gik. Hvorfor mente jeg lige, at det ville være et meget større projekt end en bluse?? Nok har jeg en bred bag, meeeeen…så galt er det da heller ikke. :o)  Der er jo ikke meget mere i sådan et skørt end kroppen på en bluse. Og jeg har overvurderet det meget – havde 4 nøgler Opal at bruge, men har kun lige knapt brugt de 2!! Men så er nederdelen også blevet til den korte side, lige over knæet…i tør tilstand. Det er fantastisk svært at vurdere, hvor langt sådan en nederdel går ned, så jeg troede faktisk den var noget længere, og jeg kunne sagtens have brugt ét nøgle mere. Mit “før”-foto ligner næsten Yts, som hun mener er helt deform. Men se selv min – beklager farvekvaliteten, men jeg ville have den fotograferet i dag, for i morgen får jeg slet ikke tid, da er jeg nærmest til begravelse hele dagen fordi jeg skal med offentlig transport.
Her har jeg lagt den relativt fint op, men når jeg tager den på, sidder den rigtig fint, for den bliver jo strakt de rette steder. Så det skal nok gå, den får en tur i vaskemaskinen, når jeg har syet knapper i og hæftet de 4 ender, der jo kun er, og så må vi se – måske kan jeg hilse gemalen velkommen hjem med den på. :o)

Fakta:

Opskrift: Hyld af Ruth Sørensen. Sine steder er opskriften lidt problematisk at følge, den er ellers veldokumenteret, og jeg vil vove at påstå, at det mest er pga. de mange fotos, at det kunne lade sig gøre at følge den –  men den er måske blevet lidt for indforstået her og der, synes jeg.

Pinde + Garn: Pinde  3,5 og 2 nøgler Opal 4-trådet strømpegarn farve 40, parti 1004.

Ændringer:  Det kan man jo ikke rigtig sige, eftersom opskriften er beregnet til at strikke i garn og med pinde, som man vil.

Go’ eller No Go:  Go’ – vil jeg tro. Det kommer meget an på, hvordan Opalen strækker efter vask, for den kunne altså godt bruge et nøk i længden – jeg mener, jeg er trods alt blevet 36 efterhånden. ;o)

Blog Widget by LinkWithin

16 comments to “Prøv at sluk og tænd igen”

 • Jamen din blog er tændt her hos mig. Jeg følger med via Bloglines.
  Jeg når bare ikke altid at lægge en kommentar.

  Din hyld ser rigtig flot ud og den kan da sagtens være kort når du kun er 36 år. Og så efter vinterens callanetics, kan det da kun blive flot.

 • Psst jeg har tagget dig . håber de er frisk 🙂

 • Tillykke til datteren for de tabte tænder .. ja for pokker det er mega stort og SEJT 🙂
  Fed farve din hyld har .. nu ved jeg ikke hvor lang din hyld eller dine ben er men husk man kan hvad man vil og med et par tights inden under så er du et hit 🙂

 • Jeg jeg læser også med, ikke særlig ofte med på en kommentar, af en uforklarlig grund. Så forsæt du bare beretningerne, de sluges råt!

  Din strikkede sag ser spændende ud, Hyld kunne godt blive et must knit her til vinter, sådan en kan man hvis altid bruge.

 • Så, nu kom jeg også hertil, lidt bagud med tiden. Ja ved du hvad, ligger vi ligesom i inderbanen for tiden nogen af os? Kender godt den med at være alene med ungerne og være ræd for at der sker noget med een og de bare sidder der og venter og venter…Nå men Bettina, vi er jo heldigvis raske allesammen selvom det føles som om vi brænder lys af i begge ender :o)
  Fin nederdel!!
  kh Linda

 • Din blog er da tændt – sørme. Jeg har fulgt med i din blog i mere end tre år, tror jeg det må blive, og det har jeg da tænkt at blive ved med, så længe du skriver.
  Nu mht. din Hyld, så er det sjovt, jeg HAR nemlig set den på Ruths blog og bed absolut ikke mærke i den, men nu som den fremstår her, synes jeg den ser helt super lækker ud – måske farven og uldgarnet der gør det. Ku’ da virkelig tænke mig den selv. Skal nok bare ihvertfald gå til midt på knæet, da jeg jo er blevet 50 :0)
  Bedste hilsner
  Inge

 • Yt

  Hej !

  Du er blevet tagget på min blog.
  kh. Yt

 • Den plejer da at være tændt.. og den bliver læst.

  Den ser lovende ud din grønne sag. Laver du også et billede af hyld med fyld? Og måske en lille opdatering af hvordan den er i brug. Jeg tænker på om jeg skal strikke en, men er bange for at den vil få ‘knæ’ (eller hvad det nu hedder) på bagen når man har siddet ned.

  hilsen charlotte

 • Jeg kigger skam med! Giver du snart en kop kaffe, så kommer jeg!!

  Mange hilsner, Tineke

 • Kirsten B

  Hej Bettina

  Vil skynde mig at fortælle at jeg også læser med her.
  Jeg er bare ikke god til at kommentere, det gælder faktisk alle de steder jeg læser, fordi jeg ikke føler at folk “kender” mig (er blogløs), og derfor finder det relevant med kommentarer. Men det er nok en fejl fra min side, jeg forstår godt behovet for at vide at man ikke blogger ud i den blå luft!

  Hilsen Kirsten

 • P.S.

  Din nederdel bliver helt sikkert flot, når den har været en tur igennem vaskemaskiner og hvorfor kan man ikke gå i en nederdel der er kort, bare fordi man er fyldt 36 ?

  Jeg går selv i nederdele der er fra midt på lårerne og ned til anklerne … det er mit hurmør/vejret/årsagen, som bestemmer længden og ikke min alder, og jeg er over 36, jeg er faktisk også over de 42 …

  Hilsen Tine.

 • Jeg besøger også din blog tit. Mindst et par tre gange om ugen.

  Jeg skal jo lige følge med i, hvordan det går hos jer. 😉

  Jeg tænker også tit på, hvor mange som læser med på min blog. Jeg kan se, at der er cirka 40-50, som besøger den hver dag, men hvor mange af dem er søgemaskiner og hvor mange læser rent faktisk et indlæg eller to ?

  Det er trist, at du er så ophængt og det er også trist, at din mormor skal begraves i dag, og selv om jeg godt ved, at det ikke er en hjælp, så lider hun ikke mere og det kan jeg huske både fra min fars og min mors begravelse, gav mig en indre ro, som jeg ikke er i stand til at beskrive.

  Noget at det bedste ved din blog er … at du skriver om “alt”, du er ikke bange for at fortælle om de ting, som gør dig glad og du skammer dig ikke over at fortælle om de ting, som du er ked af eller utilfreds med. Forsæt endenlig på den måde.

  Jeg læser som sagt med, men jeg er ikke god til at komme med kommentarer – det må du undskylde.

  Hilsen Tine.

 • Jeg er her Bettina!!!
  Skriver lige til dig privat.
  Knus fra
  Dorthe

 • Den er rigtig flot din Hyld;-) Du kan da nemt bruge den selv om den er lige ovre knæet – Jeg har gået i nederdel lige ovre knæet i mange år og gør det endnu,jeg er nogle år ældre end 36;-)

 • Den er blevet flot, din Hyld. Skøn frisk farve. Jeg er da i øvrigt sikker på at du kan strække den en 5 cm’s penge i våd tilstand.
  🙂 Britt

 • Jeg læser i hvert fald med!
  Livet er også vokset mig (lidt) over hovedet.. og der har hverken været tid til at blogge elle strikke – hør selvmedlidenheden 😉
  Rokketænder er helt sikkert et af livets store øjeblikke 🙂
  Jeg husker både min egen og ungernes første løse tænder.

  Flot hyld!
  KH Sofie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.