Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 19 / 02 / 14 >

Undervisningsmateriale

Anna på 11 har pludselig fattet interesse for at doodle. Hun mener selv, hun ikke er god til at tegne (hun er nu heller ikke nogen ørn (sagde jeg virkelig det?)), til gengæld har hun efter eget udsagn samme kreative udfordring som jeg: ting må ikke være “forkerte”, så skrotter jeg det hellere og starter forfra. Men Anna har åbenbart opdaget, at det doodling, jeg laver, faktisk er ok og ser fint ud, så nu vil hun gerne lære det.

20140219-230331.jpg

Vi har et par aftener siddet og kigget på, hvad jeg selv har lavet af samples, men også på, hvad jeg gemt på Pinterest. Nu har jeg så valgt (man er vel arbejdsløs) at lave nogle kort til hende som viser det mere trin for trin.
Nu skal hun bare lære at slappe af, fokusere på sit arbejde uden at hun glemmer alt det andet og lade tankerne boble frit – det bliver nok den største udfordring.

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Undervisningsmateriale

  • Det er da fedt at hun kan lide det du laver og har lyst til at prøve selv. Det er også flot, det du laver, så jeg kan godt forstå hende.
    Jeg hader også at strikke i muskat, men det har en evne til at lægge sig pænt, når det er strikket.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.