Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 20 / 01 / 14 >

The jury’s still out.

Jeg har ikke besluttet mig omkring min poncho fra sidst. Hvis jeg trævler den op, kan de ekstra 3-4 pinde måske gi’ den længde, jeg faktisk synes, der mangler. Men der har været for koldt til ponchobrug, så jeg er ikke rigtigt nået til nogen konklusion endnu. På den anden side … Kender jeg mig selv ret, kan jeg lige så godt tage tyren ved hornene, for jeg ved, at jeg nok ikke får den brugt, som den er nu.

Har I set, at der er kommet nye krea-blade? Der er et ekstra blad med i Hendes Verden denne uge, to blade for ét blads pris, og så opdagede jeg også dette på hylden i den lokale Brugsen.
20140120-131600.jpg

Det ligner et rigtig fint blad med lige dele af det hele, når man lige har brug for noget inspiration på flere niveauer end blot det ene, som de fleste blade kan byde på. Det er en lækker opsætning, flotte billeder. Desværre tror jeg nu nok, jeg vil synes, at dette bliver ret dyrt ift. indholdet, når det ikke længere er til intropris – også selvom det tilsyneladende bliver en kvartalsudgivelse. Så jeg overvejer også, om jeg skal købe Hendes Verden denne uge og se, hvad det andet blad kan byde på. Hjemmeside findes her.

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.