Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 12 / 01 / 14 >

Det var det med “fejl”, vi kom fra…

Kender I det, når man er færdig med et stykke strik, som man har speedstrikket på, fordi man ikke kunne vente med at tage det færdige arbejde i brug? Hvor man har nydt det fremadskridende arbejde? …Hvor man har haft så travlt med at blive færdig, at man ikke har fået set godt nok på det, man har lavet, undervejs, men bare har strikket, strikket, strikket?

 

Det gør jeg…og jeg har lige gjort det igen:

IMG_2984

Flere tiiiiimer efter, at jeg har lagt denne nye poncho til tørre på mit badeværelsesgulv, ser jeg det pludseligt! DAMN! Der mangler da tydeligvist noget i mønsteret! *grmpf*

Nu overvejer jeg, hvordan jeg kan redde den, så det ikke bliver alt for tydeligt. Måske skulle jeg lige sy nogle farver ind hist og her, for med lidt god vilje KAN mønsteret med den glemte mønsterdel godt ligne nogle blomster i negativ…og hvis jeg så kunne fange og fremhæve den “ide”….måske.

Opskriften er i øvrigt denne, strikket i Alafoss Lópi.

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Det var det med “fejl”, vi kom fra…

 • Det er stadig en super flot trøje 🙂

 • hanne

  Der er da ingen der ser at der mangler noget, udover dig selvfølgelig. Kan du ikke leve med det, så må det bliver en ommer, ellers synes jeg den er skøn, som den er 🙂

 • Du kan jo starte med at kalde det kunstnerisk frihed, istedet. Og hvis det i dine øjne ligner blomster, så er det dét det er. Også uden at du behøver at sætte flere farver i.
  Jeg syntes for eksempel din fortolkning med den asymmetriske bort, er meget mere spændende at se på, end den originale poncho.
  – Men jeg ved jo godt at du valgte at strikke den originale…

 • Anette

  Øv øv og øv. Den ser ellers flot ud.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.