Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 26 / 08 / 07 >

Sk*** irriterende, er det!

Jeg fatter ikke, hvad der sker med mine billeder. :o( Man skal skrive kodeord og brugernavn for at komme herind, hvis jeg lægger fotos i fredagens indlæg, risikerer at få sorte rammer alligevel, og jeg ved sgutte, hvad jeg skal gøre. Jeg har absolut intet ændret i forhold til før. Lige så snart jeg prøver at lægge billedet ind i det indlæg, jeg skriver i min blog-editor, så vil den have kodeord og brugernavn…det må da være serveren hos one.com, den er gal med, ville I ikke sige det? Jeg prøvede lige igen, denne gang med at lægge fotoet i en anden mappe på severen, samme resultat. :o(

Må lige i min webhotel-admin og kigge lidt på sagerne. :o(

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.