Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 15 / 08 / 12 >

Vielsesringserstatning

Jer, der er gift eller forlovede… Eller bare altid har gået med en helt bestemt fingerring… I må kende det. “Fantomringen”. Den der følelse af, at ringen er der, selv når I ikke længere har den på. Tomheden, når I af ren vane sidder og vil dreje rundt på ringen, mens den siddet på jeres finger, men den er der bare ikke længere.

Jeg har været meget plaget af det efter separationen. Nu har jeg på Etsy bestilt to erstatninger:


Jeg har ikke lige nogen super makrofunktion på min iPhone, men det er altså hhv en ring med “ANNA” og “EMIL” indstemplet. På indersiden står deres respektive fødselsdatoer.

Mine to nye yndlingsringe…

– Forfattet med BlogPress på min iPhone

Blog Widget by LinkWithin

11 comments to Vielsesringserstatning

 • Bebiane

  Hvilken smuk ide…..den er jeg sikker på, at der er mange der kan bruge. De er meget flotte begge to 🙂

 • Bettina

  Hej Hanne!

  Naturligvis vil jeg fortælle om det – det var det eneste sted, jeg kunne finde en, der BÅDE ville stemple på ydersidem og indersiden af så smalle ringe. Jeg var i kontakt med flere, der var billigere, men her fandt jeg altså det, jeg ønskede. Og jeg har nok ikke købt det sidste hos hende. 🙂

  Det er her, hos Kathryn: http://www.etsy.com/shop/KathrynRiechert

  Mine ringe er 2 mm brede, hvilket passer meget godt med min vielsesring, der også var ret smal i det (nok ca. 3 mm).

 • HanneM

  De er rigtig, rigtig fine! Jeg har surfet rundt på Etsy, men jeg kan ikke finde det rigtige sted. Kan du lokkes til at fortælle hvem du har købt dem af? Jeg kan finde andre muligheder, som ser ok ud – men dine er så fint smalle – og det kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på.

 • Bettina

  Mange tak, Frida! Jeg elsker dem allerede højt! 🙂

 • Bettina

  Tak, Mie! Det ville da være den helt rigtige mulighed til at få fyldt den der nagende tomme plads på ringfingeren ud! 🙂

 • Bettina

  Tak, Tina – det er en underlig følelse, ikk’? 🙂 Men nu har jeg så fundet et sæt vidunderlige og værdige arvtagere. 🙂

 • Bettina

  Tak, Susanne. Jeg er så glad, uendeligt glad, for at jeg fandt butikken på Etsy. Disse ringe skal jeg IKKE lige pludseligt, uventet og uforvarende af med igen. Mor vil jeg altid være.

 • smukt, og smart.
  kh.fra Island
  Frida

 • Mie

  Vidunderlig ide til den “bare” finger – har selv kæmpet med at finde en erstatning – måske du har givet mig svaret…… Det har en fantastisk symbolværdi med børnenes navne og fødselsdag – det er et bånd for livet – stærkere end noget andet. God vind og forhåbentlig ikke for meget modvind i dit liv som enestående mor 🙂

 • Åh jo, husker godt fantomringen 😉 Jeg havde det ligesådan. Men sikke en god og fin erstatning du har fundet 🙂

 • Hvor er det en god ide, ikke en vielsesring, men en forældre ring. Smart.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.