Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 24 / 08 / 07 >

På’en igen

Så er der flere babyer i farvandet – Annas hjerteveninde fra børnehaven er endelig blevet storesøster, så jeg synes, jeg vil strikke en Bette til ham. Var ellers gået i gang med den hæklede zigzag-jakke, jeg har annonceret for allerede flere år siden, at jeg bare måtte lave engang. Projektet er strandet et par gange, grundene vil jeg lade ligge, men denne gang greb jeg af uransagelige årsager hæklenålen, tjekkede gennemgående, om det ville blive for åbent i noget relativt tyndt garn, jeg ellers havde afskrevet, men jeg synes, det er ok. Det varmer osse meget som det er….så jeg er åbenbart igen blevet ramt af Startitis. Mente ellers, jeg var blevet kureret her før sommerferien (og nej, jeg husker ikke kuren, så det nytter ikke at kontakte mig desangående *s*).

MEN noget vil jeg også afslutte, inden jeg er kommet godt i gang. Nogle gange skal de sidste blive de første…eller sådan noget. Mystery Stole 3. Den er stadig et mysterium for mig. Normalt tiltrækkes jeg af de lidt anderledes designs, det lidt skæve, ting med “a twist”…men dette resultat bliver for mærkeligt…usammenhængende. I mine øjne. Lad os ikke starte en diskussion om smag, det er nyttesløst – ideen om asymmetrien kan jeg rigtigt godt li’ og jeg synes, tanken med svanevingen er smuk…men bottom line er, at jeg ikke bryder mig om den. Vingen for sig og stolane for sig, fint med mig…og man ku’ osse vælge at lave stoladelen to gange og så sy den sammen, men neeerj, altså. Må finde på noget andet. Måske Secret of Chrysopolis? Eller bare noget, jeg kender på forhånd, ingen lumre overraskelser. Havde egentlig glædet mig til et kunststrik-projekt, osse selvom jeg halter laaaangt bagud….men det skal osse helst være noget, jeg i det mindste kunne finde på at bruge.

Var for første gang i en evighed på det lokale, ugentlige marked – invaderet af tyskere. Godt, jeg tilfældigvis havde den store pengepung med, for udbyttet – i modlys – blev alt dette (jeg har vist fotoproblemer – foto slettes af og til for at teste).

11 Irma Kunstdåser til et fantastisk beløb – både min mor og jeg samler på dem. Fik derved suppleret samlingen op med 5 stk. En flot Höganäs-kakaokrukke i den skønneste blå og sjovt legetøj til ungerne var der osse…og jeg havde lange arme ved hjemkomsten.

Et supersødt smykkeskrin med spilledåse og ballerina til Anna var en af de skønne sager, til en femmer; ved hjemkomsten virkede det ikke, jeg kunne endda ryste noget ud af det *fnis*, men en god gang fiflen og regnen den ud, og så blev spilledåsen sat rigtigt sammen igen, monteret, og klimprede fint deruda’. Anna var ved at falde i svime, da hun kom hjem fra børnehave. Den ER da osse øøøndig, er den ikke?

Der var også noget meget spændende og sjovt legetøj til ungerne, én til hver. Vi OG de elsker ting, man kan sætte sammen på sjove og nye måeder (Lego, GeoMags, træklodser, Mecano, you name it), så mine øjne kunne ikke slippe disse to pakker. “Pablo” fraTyskland opfordrer til, at man laver de sjoveste, skæggeste, mærkeligste og mest udfordrende figurer…og Anna slap det ikke, da først hun tog hul. Med smykkeskrinet ved sin side stod den faktisk på “Pablo”-dimser, fra de kom hjem fra børnehave.

Begravelse i morgen. :o( Min mor er hyret som babysitter, hun har til gengæld fået hyret “babysitter” til sin butik, der jo holder åbent om lørdagen. Glæder mig ikke. Hader begravelser, især når kisten sænkes ned i hullet, dér kammer det over for mig…

(opdateret lørdag 21.16 – jeg har nogle bizarre problemer med min server i forb. med fotos?)

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to På’en igen

 • Nana

  Hejsa 🙂
  Vil lige høre hvor du har fundet det super fine smykkeskrin henne? Havde er (magen til?) men ihvertfald et med samme motiv/pige på som barn, og har ledt længe længe efter er magen til 🙂
  Mvh Nana

 • Bettina

  Hej Ulla,

  Det var godt nok mærkeligt, tak for oplysningen! Af en eller anden grund ville nogle links til min ftp ikke arte sig!? Meeeget mærkeligt firma. Nu har jeg lige fjernet dem…så må vi se.
  Jeg fik aldrig svaret dig ang. garnforbrug på Ugler – lidt over 2 nøgler af Coops strømpegarn.
  Og tak for tilbuddet om at være Opskriftsholder…*fnis*
  (og beklager de manglende danske bogstaver i denne besvarelse i din mail)

 • Mht til Babyer, så forsøgte to kinesiske ph.d. studerende at belærer mig om, at det er Year of the Golden Pig og et *meget* lykkebringene tidspunkt at få børn på 😉

  Så er jeg fuldstændig enig med dig ang MS3, det er det mest kiksede sjalsdesign jeg til dato har set. Det hænger overhovedet ikke sammen.

  Altså hvis du vil strikke peacock feathers kan jeg beholde dit mønster og sende dig en rapport en ad gangen 😉
  Ulla

  P.S. Hmmmm jeg får et authentication pop-up vindue, der beder om brugernavn og password på siden og alle dine billeder er bare sorte firkanter. Jeg ved ikke helt om det delvis er min bærbares skyld (Firefox, XP og en Novell Klient) eller…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.