Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 22 / 08 / 07 >

Forvirring i det lille hjem

Vi er rundt på gulvet i disse dage. I søndags besøgte jeg min 93 år gamle mormor, der er ved at blive ædt op af kræft i brystet og en hjernetumor. Hun er kommet på plejehjem, midlertidigt ind til videre, så hun kan blive nogenlunde overvåget (jeg ville næsten ønske, de havde glasvægge i de rum, for hun har da mindst én gang fået lov til at sidde i hvert fald 2-3 timer på kanten af sengen, hun ville gerne op fra middagsluren men kan af gode grunde ikke selv…uden at nogen opdagede det), få morfin når hun har brug for det i de mængder, hun har brug for det…så hun har færrest mulige smerter til det sidste. Jeg kunne næsten ikke kende hende. Håber blot – for hende – at det snart er slut, for det endeligt bør ingen mennesker bydes.

I går fik vi en forvirret, telefonisk meddelelse om, at gemalens yndlingsonkel var død, pludseligt og for os alle helt fantastisk uventet – at det lige skulle være ham af alle…. Muligvis blodprop i hjernen, men oplysningerne var kommet pr. SMS, så ingen vidste rigtigt noget, og alt virkede surrealistisk. Vi venter stadig på nyt, ved ikke, hvad vi skal tro…svigermor (det var hendes svoger) ville selv se ham, for hun troede ikke på det. Jeg forstår hende…

I går fik jeg også meddelelsen om, at en netgruppe-bekendt i søndags havde måttet føde sin søn i omkring uge 20…hun nåede at kende ham i 40 minutter, så kunne han ikke mere. Fire-fem timer senere kom der i samme gruppe besked om, at et af de andre medlemmer havde udvidet familien med en sund og rask søn.

Forvirrede tanker? Mig? Det er vel tilladt…

“Ugler”  blev overordentligt vel modtaget af gemalens kollega + familie. Drengen sov, da vi afleverede den, men et par timer efter, at vi kom hjem fra besøget, blev jeg ringet op af den nybagte mor (som jeg faktisk ikke engang kender), for hun ville bare fortælle mig, at drengen nu havde trøjen på, og han lignede jo en engel! Det var tydeligt at høre på hende, at det ikke kunne være ret meget bedre, for for de fleste nybagte (især førstegangs-)mødre er de små jo netop engle, som sendt fra himlen…
En rigtig rar og varmende opringning, der først overraskede mig, da jeg slet ikke havde ventet det, det var jo netop blot for at fortælle, at nu havde han den på, og han var supersød i den…men hvor var det dog en sød gestus. :o)

Egentlig kan jeg mærke på mig selv for tiden, at jeg føler behov for at færdiggøre ting. Måske derfor, jeg også har fået færdiglavet en “næsepapirs-bamse” til Emil, i 2 brune nuancer, æblegrøn og flot turkis. Det er et hurtigt og rigtig sjovt projekt. Jeg kan dog ikke få den fotograferet, for ungerne har bamserne med i børnehave hver dag, de er vildt glade for dem og meget stolte af dem. :o)  Så hvis man har problemer med at få sine børn til at anvende papirslommetørklæder, er det her  da en måde at prøve på. :o)  Mine børn har altid været glade for at have en pakke med i tasken, men nu er det blevet lidt sjovere… :o)

Jeg fik i weekenden begyndt på Hyld – jeg er vild med nederdelen og håber, at jeg ikke får en nederdel, der poser bagpå, så snart man har siddet lidt ned i den. Jeg har i flere år haft 4 nøgler af dette nærmest æblegrønne Opal liggende, og det har “brændt i lommerne” i lang tid, for jeg syntes ikke, jeg kunne finde noget, jeg ville lave med det. Jeg var begyndt at overveje, at Slåom eller Miyake var sagen…men så slog tanken ned, at den æblegrønne farve klædte Hyld rigtig godt… Og det tror jeg, den gør. Så selvom det er et meget stort arbejde, så glider det let over pindene (ind til videre).

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Forvirring i det lille hjem

  • Kære Bettina.

    Der sker da vist lidt for meget omkring dig for tiden – håber sjælen kan nå at følge med. Håber din mormor trods alt kommer herfra på en god og værdig måde.

    KH Tina

  • Kæreste Bettina, jeg føler med dig angående din mormor. Ingen har fortjent at ende på den måde. for 21 år siden lå min farmor på samme måde og det er så hårdt at se på.
    Jeg kan godt forstå du er lidt rundt på gulvet i øjeblikket med alt det du pludselig skal forholde sig til.
    Medfølende tanker fra Jane

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.