Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 29 / 10 / 11 >

Find Holg…. Æh, uglerne

Jeg nåede det! 36 guldpailletter og 36 guldglasperler kom der på min egen, sorte Ugleponcho! Bandt den sidste knude i går kl 00.07 og væltede i seng efter en arbejdsdag, der startede rigtigt dumt ud med en irriterende arbejdsgiver i røret kl 7.59 (telefonerne åbner kl 8.00), så det var dejligt at slutte dagen Af med garnterapi.
Det klassiske “det er blevet den mørke årstid og jeg er stået tidligt op”-foto i kunstigt lys, et nærbillede af et par ugler:


Næsten som at se dem i deres rette miljø med reflekterende øjne. Den er strikket i farven “Slate” i det lækre Samarkand, som vi sælger på messen i dag – ponchoen bliver en lille anelse mindre og lettere end i Lett Lopi, som opskriften oprindeligt er skrevet til, og også hér går der kun 4 nøgler til, med en fin rullekrave. Jeg er selv lidt ambivalent omkrin pailletter og og jeg ejer kun en eneste ting med pailletter på, men kombinationen af og kontrasten med strik/pailletter kan jeg faktisk ofte godt li’.

Kan I mon finde den på messen i dag? 🙂

Jeg er på vej dertil med Dorthe og Modestoffer-pigerne og har taget ponchoen med som model.

– Forfattet med BlogPress på min iPhone

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Find Holg…. Æh, uglerne

  • Bebiane

    Hej Bettina
    Jo da, jeg fandt din ugle poncho. Der var mange mennesker på standen og godt gang i garnsalget 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.