Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 30 / 08 / 11 >

Det er altså sjovt, det her!

КартиниEn dag, jeg var på arbejde i butikken, fik jeg en ide. Det er jo sådan set svært at undgå sådan et sted, sovset ind i lækkert garn og stof, og lige denne dag blev jeg ramt så meget, at jeg tegnede og noterede, så det hele blev hængende. Fru Boss syntes, ideen lød spændende, så jeg fik blod på tanden. Og i dag har jeg så også gjort opskriften færdig. Om ideen holder, er jeg lidt spændt på – men jeg er ikke længere fra at være spædbarnsmor end, at jeg tror, det kunne være brugbart og praktisk….?
Tanken var, at bryststykket er så nemt at skifte ud, at man har et par stykker eller fire med i pusletasken, måske i samme farve, måske i forskellige farver, og så fungerer de som hagesmæk sat fast på trøjen – når brystet er savlet godt til eller der er tabt lidt for meget mos ned ad maven, tager man lige bryststykket af, tørrer barnet af med denne “vaskeklud” og sætter så lige et nyt stykke på bagefter, uden at skulle mosle for meget rundt med barnet for at skifte hele trøjen ud.


Trøjen er strikket i det lækre Lerke fra Dalegarn, halvt bomuld, halvt merinould…en anelse løsere end anbefalet strikkefasthed, da jeg synes, det klæder garnet bedre (20m pr 10 cm mod anbefalet 22m pr 10 cm). Det er noget garn, jeg glæder mig rigtig meget til at strikke mere i, så det er jo fedt, at fru Boss snart begynder at sælge af det. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

6 comments to Det er altså sjovt, det her!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.