Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 14 / 07 / 07 >

Min pink iPod

I dag er mit humør pink – så det er min iPod også:

Nuttet, not? :o)

Detaljen, jeg er særlig glad for, er hullet i enden til jackstikket! Opskriften er såre simpel, den kan enhver sikkert finde ud af, men her er den alligevel, til at lege lidt med:

Str. : iPod Nano 2. gen. :o)

Slå 30 m op i alm. bomuldsgarn på 3 stk strømpepinde 2½, saml til en runde. Strik 1. runde ret (det synes jeg er pænere – jeg har også lavet en udgave med 5 omgange glat, det gør den lidt nemmere at give på, men jeg synes ikke selv, det er helt så kønt, “strømlinet”) og strike så 4 omgange rib, 1r, 1vr. Skift evt farve og fortsæt med 42-43 omgange rib. Lige inde de sidste 3 masker på sidste omgang stopper man, og så lukker man de sidste 3 m på den sidste strømepind af, de første 3 på næste strømpepind (altså i starten af omgange) – dette er simpelthen hullet til jackstikket! – og så vender man vrangen ud på tuben. Fordel maskerne på 2 strømpepinde og foretag en strikket aflukning af de sidste 14 masker.

Hæft ender og klæd din iPod på! :o)

(copyright *fnis* Bettina 2007)

Det rigtigt fede (nu kender jeg så ikke de kommercielle iPod-socks, så bær over med mig)  er, at når man fx skal se på displayet på iPoden, så smutter man lige sokken ned på ledningen til øretelefonerne, den kan ikke blive væk eller falde på gulvet eller noget, for den hænger jo bare dér på ledningen…og hænger, lige til man smutter den på iPod’en igen. :o)

Noget pudsigt, jeg har lært af dette (jeg har strikket mange af dem efterhånden) er, at når jeg skal strikke rib, så har jeg egentlig altid haft en ret “åben” retmaske-rende der, hvor jeg skiftede pind og altid begyndte hver pind med ret (så er det lettere at strikke i mørke, for hver pind er jo ens), ikke vildt, bare en anelse mere, når det var i rib. Men nu prøvede jeg at starte hver pind med en vrangmaske i stedet for en retmaske, og det hjalp rigtigt meget.

Jeg lægger opskriften under mine gratis opskrifter senere i aften…lidt har osse ret. *hihihi*

Blog Widget by LinkWithin

6 comments to Min pink iPod

 • Susan Ammentorp

  Hej. Ser for første gang denne side. Den er god og alsidig. Jeg eren god strikke/hæklefan!!
  Har egen StrikkeCafé i Valby, så hvis du kan og har lyst så skriv til mig.

  Hilsen Susan

 • Hov – det er vist lang tid siden, jeg har været forbi din blog – den har godt nok ændret udseende siden sidst !! Jeg kan rigtig godt lide “avis-looket”.

  Måske man skulle kaste sig ud i sådan et lille mp3-etui-projekt ? Det er da i hvert fald overskueligt. Vi har godt nok ingen Ipod i huset, men det er næppe vanskeligt at tilpasse størrelsen til diverse andre mp3-afspillere.

  kh Dorte

 • Hej Bettina. Bliver da vist nødt til at besøge jer. Det er en kanon side du har fået lavet og jeg har virkelig nydt at læse den. Nu har jeg også set billeder af de kære børn og af dig, men du ligner jo dig selv. Desværre kan jeg ikke strikke(kan godt, men meget ujævnt), men hækle det kan jeg. super at din mor har fået sin egen butik. Jeg er enlig endnu, men er blevet gravid(havde kæreste, som ikke vil have børn), så i en alder af 36 skal jeg være enemor. Det skal nu nok gå. Mit arbejde som udekørende aftenvagt, giver mig fri 5 dage hveranden uge, så vi må kunne finde på noget, selvom at det er lang tid siden.
  Kan du have det godt, hilsen mand og børn. Jeg skal nok svare lidt før denne gang. Knus Lisser

 • Hvordan er man, når man er i pink humør, sprudlende og lattermild??
  Den er fin din IPod-holder, jeg har strikket nogen, der ligner, til pigernes telefoner, som de også bruger til at høre musik på.

  Har du downloadet nogle af de amerikanske strikke-podcasts??

  Jeg har en IPod Shuffle, den bliver brugt, når jeg er på traveture med Nugga, men måske skulle jeg tage den i brug til højtlæsning.

  Ha’ en dejlig sommermandag.
  Kh Anne

 • lækkert ipod hylster! det ser nemlig mere lækkert og “stramt” ud 😉 en skam man ikke har sådan en dims… er på det seneste begyndt at overveje lydbøger (faktisk inspireret af en “smagsprøve-CD” fra biblioteket)… måske man skulle finde sig en mp3afspiller-ting? det ville jo unægtelig gøre livet nemmere *hehe*

 • […] found this knitting pattern which was for the 2nd generation iPod Nano. Easy enough to modify to suit the slimmer and smaller […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.