Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 30 / 07 / 11 >

Guldfund

Jeg fandt guld i dag – i form af en flot guldjakke i bedste cowboyjakkesnit.

Fra Moschino! Jeg var med min mor på loppemarkedtur, fordi jeg bagefter skulle med hende hjem og lave lidt på hendes butikshjemmeside. På en gammel, støvet bondegård ved Vojens opdagede jeg denne hænge i et gammelt klædeskab. Min mor lagde dem sammen med det, hun skulle købe…og vi kom af med 40,- … I alt. Tilsammen. I danske kroner. For det hele. For guldet. Guldjakken.

Den er liiiige en anelse for stor til mig (i den ideelle verden er den faktisk 2 størrelser for stor, men sådan er virkeligheden desværre ikke for tiden), så jeg skal lige overveje, om den ryger ind på Trendsales efter en nænsom håndvask, for den lugter af det, den kommer fra men er ellers i superflot, næsten-som-ny-stand.

Et andet sted fandt jeg bl.a. den fine, måske anvendelige småkagesprøjte for 15 kroner. Den er jeg sikker på, Emil og jeg kan få en del sjov ud af, i hvert fald for mere end 15 kroner. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Guldfund

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.