Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 08 / 07 / 11 >

Flere forrygende foræringer

Tak for lykønskningerne! 🙂

Gavebordet bugnede ikke i år, rent fysisk (men mit højeste ønske blev opfyldt), fordi de fleste af min mand var blevet bedt om at give pengegaver i stedet, så det kunne indgå i puljen til iPad’en (jeg fik den helt store, så der skulle jo nogle finanser til *s*), men min mor mente, at det ville blive alt for “bart”, så jeg var så glad, da jeg kunne åbne pakken med to fade samt denne flotte skål fra Iittalas “Taika”-serie. Jeg er endelig blevet så voksen, at jeg vil til at have et decideret stel i stedet for lidt af hvert fra enhver lejr (udover mit gamle, trofaste Aluminia Confetti-stel, hvor rigtigt mange af mine tallerkener dog altid har været skårede i større eller mindre grad, da jeg ofte har fået dem fra min mor som så at sige “2.-sortering” fra hendes butik), så jeg har lagt mig fast på Iittalas Kartio-glas og Teema-stel, som jo trods alt stadigvæk kan fungere enten “kedeligt” og klassisk med ensfarvede dele eller med lidt “rodet” spræl på i forskellige farver. Og Taika passer rigtig godt til med de rene linjer.

20110708-121121.jpg

Og bogen, “AlterKnits”, var en gave, da vores islandske venner kom på ferie her – en speciel, men inspirerende bog. Der skal udforskes projekter på Ravelry snarest. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.