Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 26 / 06 / 11 >

Sommerben og sommerstrik

Der er ikke gået ret meget sommer i den her i det sydjyske. Sommerferien er startet for ungerne i går, men selvom jeg jo i princippet er arbejds- og indtægtsløs, føler jeg ikke ret meget sommer i kroppen. Jeg er begyndt at tage kørekort, og det tager 2 af mine hverdagsaftener om ugen med teori, og så er der 2 dage med køretimer oveni. Jeg ved godt, det sidste måske burde være piece of cake, men det kræver en del mentalt når man aldrig har siddet bag rattet på en bil før. 🙂
Jeg får strikket lidt nu og da, og nogle gange speedstrikker jeg også for overhovedet at få strikket lidt i den uge.

20110626-115054.jpg

Lige nu er det en ret fed drengebluse fra det nyeste Kreativ Strik, hvor der for en gangs skyld er en del interessante ting i (i mine øjne). Det er måske også også derfor, jeg skynder mig sådan, for jeg skal nå at strikke flere modeller derfra, udover de ting, som Dorthe og jeg har støbeskeen. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Sommerben og sommerstrik

  • Bettina

    Jeg sidder indenfor meget af tiden, enten for at tjekke jobbaser og skrive ansøgninger eller til teoriundervisning. Derfor. 🙂

  • Så når du ikke føler sommeren, er det måske fordi det fylder rigeligt, at skulle skaffer en elevplads..?

  • Bettina

    Hej Charlotte,
    Det var kun grundforløbet, en HG-S, som derefter kræver et hovedforløb, nemlig en 2-årig elevplads… Og det er ikke ret nemt at finde, vi er rigtig mange om buddet. 🙁

  • Selv om du er arbejds- og indtægtsløs, var der vel en uddannelse – som du måske tilmed er blevet færdig med nu..?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.