Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 20 / 06 / 07 >

Old-school

Jeg kontaktede for nyligt Anne, fordi hun for længe, længe siden skrev om sin Moleskine-kalender. Jeg har en meget, meget stor svaghed for sådan nogle ting, “lifestyle” med en historie, med noget hjerne bag og alt sådan noget lir. For 12-15 år siden opdagede jeg Filofax til formålet, jeg elskede mig og jeg individualiserede den, så det næsten var en gru. Det er også det, der er den store forskel på Moleskine og Filofax, Moleskine er til tilfældige strøtanker, tegninger, lister….Filofax er til system, skemaer, lister…på en helt anden måde. Jeg kunne Brun som chokolaaaadegodt li’ Moleskines afslappede udseende med elastikken, som jeg også så som en fordel nede i min lækre, nye “Mulberry”-taske (som jeg lige så stille går og får skabt et system i) , men efter mange tanker – som ikke behøvede blive skrevet ned i nogen kalender/bog – fandt jeg en sjov middelvej, nemlig Filofax Domino i pocket-størrelsen, der på en eller anden måde minder om Moleskine med elastikken omkring maven (blot den anden vej). Jeg købte den (meget lidt) brugt på Trendsales og fik en smule indhold med, og nu genopdagede jeg en side, jeg “mødte” for flere år siden, nemlig D*I*Y Planner, hvor man kan hente alverdens forskellige sider til sin kalender, lige til at sætte ind i et grafikprogram (jeg er også hér lidt old school og bruger en gammel Corel Draw, da det er genialt til rigtigt mange basale ting), hvor man har lavet en sideskabelon. Jeg har fx. fundet lister, man kan overskueliggøre/anskueliggøre strikkeideer med, lister med strikkepindestørrelser, hvor man krydser dem ud, man har, skemaer med oversigter over rollespilsfigurer (ikke noget, jeg personligt skal bruge, men dog et sjovt eksempel) og meget, meget andet sjov…

Så jeg skal lige lege lidt igen. :o)

Det var i øvrigt ret gribende at høre om de forskellige grunde, I havde til at være eller ikke være bloddonorer. Jeg mener selv, jeg engang for mange, mange, mange år siden indsendte et organdonor-kort, men måske man burde tjekke det? Kan man mon overhovedet det? For selvfølgelig skal man være det…

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Old-school

  • caro

    Sjovt. Jeg har faktisk lige registreret mig som organdonor, så jeg ved i hvert fald at du kan gøre det på http://www.sundhed.dk. Til højre er der en “reklame” for organdonation. Nemmere bliver det vidst ikke :o)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.