Min mors butik

< 07 / 02 / 11 >

Jeg fandt foråret i dag

Med fare for, at dette bliver Det Forsømte Forår, skyndte jeg mig også at knipse det med min iPhone, så jeg kan bære det rundt med mig og tjekke en ekstra gang, nu og da, mens jeg sidder bøjet over lektierne eller opgaverne på HG-S.

Ting tager Tid og Skole tager Meget Tid, må jeg erkende..! Gemalen er positivt forundret over min iver. Men det er ganske simpelt sådan, at jeg ikke forstår erhvervsøkonomien, hvis ikke jeg følger med. Det er ikke for ingenting, jeg har brugt de sidste 20 år helt og holdent på sprog, det er dét, min hjerne er bøjet til.

Vil I se foråret?

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Jeg fandt foråret i dag

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>