Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 19 / 06 / 07 >

Nu gør jeg noget ved det!

Gør du??

Jeg har lige for 1½ minut siden meldt mig til en prøvetapning – så håber jeg, at jeg er en god årgang, og at jeg kan bruges.

Og ja, min samvittighed fik et spark af et tv-indslag og ja, det er mærkeligt, der skulle gå så mange år, inden jeg gjorde noget ved det (gemalen var med i korpset engang for mange år siden, så vi er som sådan ikke “ubekendte” med foretagendet) …men so be it. NU har jeg gjort det…har meldt mig som bloddonor….

…har du???

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Nu gør jeg noget ved det!

 • Vi er selv organ-donorer og har været i mange år nu. Faldt over en lille rød seddel hos lægen og meldte os til på stedet. Efter Ivalo blev født har jeg meldt mig som bloddonor, dog skal man vente ½ år efter man har ammet til man kan donere. Så jeg må hellere få ringet og bestilt tid til prøver.

  Dit indlæg mindede mig lige om dtt

 • Jeg har skam været donor i nogle år efterhånden. Jeg meldte mig fordi… det kan jeg ikke huske, men måske var det min veninde som havde været donor siden hun var 18. Jeg har også haft problemer med lav blodprocent, men ordentlig omgang med jerntabletter har ordnet det, så nu kan jeg give 4 gange om året, hvis jeg da ikke er i karantæne af den ene eller anden grund. Det er de ret strikse med, men det skal de jo også være.
  Held og lykke med det.

 • Jeps, jeg har været medlem før og er det nu igen, og har været det ca. 1 år
  Godt at læse at du har meldt dig.
  kh
  nettie

 • Jeg er blevet opgivet forlængst til at stikke i, medmindre det absolut ikke kan være anderledes. Sorte arme og store blodpøle har været resultatet de sidste mange gange det er blevet forsøgt… 😉
  Hilsner Vivian (sejt lay-out du har fået dig!)

 • Jeg har skam været donor siden den dag jeg fyldte 18. Har allerede fået bronzenålen og det endda selvom jeg ikke må tappes mere end to gange om året (lav blodprocent). Men så føler jeg da, at jeg også gør mig 😉
  God fornøjelse

 • Super Bettina. Donorer kan vi vist ikke få for mange af. Jeg blev donor, da jeg fik Thor. Da fortalte de mig nemlig, at jeg var AB Rhesus Negativ, og så var man selvfølgelig donor ikke???????? Øhhhh nej, men det blev jeg. Jeg blev i samme åndedræt tilmeldt organ donor registeret. For jeg regner ikke med at skulle bruge så meget af det selv, hvis jeg ikke skal være her mere. Forøvrigt vil jeg da nok ikke takke nej tak, hvis jeg selv en dag skulle få brug for…..

  Kh. Ditte

 • Bettina

  Hej Elisabeth,

  Jeg har selv det problem med, at jeg ofte ender med blå mærker efter en tapning, fordi de har så svært ved at ramme…men det har jeg vænnet mig til. Jeg har nok læst, at man skal veje over 50 kilo, og husker jeg ret, er du et lille siv, ikke sandt?! *fnis*

 • ville gerne, men kan ikke 🙁 har en veninde der jævnligt forsøger at hverve alle omkring sig, men selv hun har indrømmet at jeg ikke er egnet materiale *grin*
  de har såmænd også store nok problemer de gange der skal tages normale blodprøver (sidst sagde sygeplejersken efter mange forsøg i begge arme “okay, hold vejret, så sigter jeg.. hvis ikke det lykkes nu, så opgiver jeg!”)

  Men burde få udfyldt papirer om at de gerne må bruge mig som lappeløsning når de engang ikke kan lappe mig længere…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.