Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 18 / 06 / 07 >

Mystery Stole 3-knitalong

Jeg ved ikke, hvad der for i mig – men jeg har, som rigtigt mange andre Webstrikkere,  meldt mig til Mystery Stole 3-knitalong og skal strikke en stola. Mon jeg nogensinde kommer til at bruge den?? Nåh, anyhoo…så får jeg da måske endelig brugt noget af mit uru-garn, for ellers ligger det altså bare og ligger – og lugter af eddike. Men jeg kan se, andre har valgt at bruge det, og mon ikke det giver et udmærket, meget fint resultat? Jeg har endnu ikke strikket nogen maskeprøve, MEN jeg har besluttet at lade Ofelia være en smuk model – på papiret – og så trevle aaaaaalle de mange masker op, som der er strikket til skødet *gaaaah* og bruge dette lilla garn til MS-stolaen. Måske ikke lige i familie med det anbefalede sorte eller hvide garn, men jeg synes, det lyder, som om temaet bliver noget dramatisk…og så passer denne mørke lilla forhåbentligt alligevel meget godt. To bead or not to bead…det er så lige det. Men mon ikke? QXL skal nok vente besøg fra mig en af de nærmeste dage….

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Mystery Stole 3-knitalong

 • Far

  Hej Bettina Tillykke med dagen ønskes af din far. Savner jer meget

 • Bettina

  Hej Tineke,

  Har været offline heeeele dagen (osse i går *SUK*), der er fejl på vores Net. Jeg har ikke selv fået taget fotos hos Bebiane, det er jeg ikke god til, men se på Bebianes blog, der er nok nogen…”ægte” mail er på vej. :o)

 • Hejsa Bettina, jeg er lige ved en strikkeprøve. Jeg strikker i Jaggerspun Zephyr wool /silk garnet i en lysgrøn farve. Ifølge dem hedder den Jade, men jeg ville nok mere kalde den mosgrøn. Jeg ved ikke helt med perlerne endnu, det er ikke lige mig, men jeg regner med at bruge stolaen som gave alligevel. Anyway, jeg var enlig på jagt efter billeder på din blog af Bebiane’s strik-in, jeg er bare lige nysgerrig 🙂 Mange hilsner, Tineke

 • Hej,, du kender mig ikke. Men har kikket forbi din side sådan nu og da. Har selv lige taget mig sammen til en blog .
  Har også meldt mig til MS3 og er spændt på hvad det mon bliver til. Har valgt noget garn ( tror jeg) men mangler som dig at laven en strikkeprøve. Nu må vi se om jeg får det fuldført.
  Har tidliger strikket med på Alongér men på sidelinien.
  Bliver sjovt at se… Eh,, får du også mange mails.. har nu minimeret det og tror at jeg kun vil have de nødvendige oplysninger omkring stolaen.
  pøj, pøjj-
  Beate

 • Mette

  Hej igen Bettina

  I Uruguay garnet ville jeg også udelade perlerne. Jeg tror (!), at jeg strikker dem i, men det er mest fordi, at jeg synes, at det kunne være sjovt at prøve 😉

 • Bettina

  Hej Mette G,

  Det er også en af grundene til, at jeg overvejer at udelade perler – Uru-garnet er så tyndt, at perler ville give det ret meget vægt, relativt set, og måske endda for meget!?

 • Du er ikke den eneste, der overvejer lilla til MS3.

 • Jeg fik færdiggjort sidste års MS2 og det tror jeg faktisk, var fordi der kom nyt Clue hver fredag 😉 Jeg har ikke brugt min stola som stola overhovedet, men som et dejligt stort tørklæde.

  Hilsen
  Mette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.