Min mors butik

< 15 / 06 / 07 >

Her var den vist

SÅ tror jeg, jeg fandt “mit” blog-tema. Skal lige have det rettet til og mit logo på etc., men jeg tror, dette bliver det endelige layout. Det føles i hvert fald godt og behageligt enkelt…

…så jeg håber ikke, det skræmmer for mange væk i fremtiden. :o)

Hvis nu I sku’ ha’ glemt det, afholder Bebiane et lille Strik-In på søndag lørdag (tak, Anette) så hvis I bor i nærheden (eller længere væk) og gerne vil med, så SKYND jer at sende hende en mail…! Det ku’ være SÅ hyggeligt at se jer!

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Her var den vist

 • Hej Bettina
  Wow en side du nu har fået lavet dig. Jeg bliver skam også hængende og følger med i din færden. Knus fra Irene

 • Hej Bettina.
  Det er en flot side du har fået lavet… Du kan roligt gå i gang med Green Gable igen, det er nemt nok bare man koncentrere sig om det:-) Husker at skifte mellem de to mønster pinde, og får den slå om maske på, hver anden mønster pind:-) Ellers bare spørg, jeg vil meget gerne hjælpe:-)

 • Nej mig har du ikke jaget væk, jeg følger skam med endnu.
  Jeg kan desværre ikke komme til strik-in på lørdag. Det kunne ellers
  være smadder hyggeligt at se jer. Vi bygger om, så tiden er ikke lige til det.

 • Hej Bettina.
  Det skal nok blive en flot side. Allerede nu kan jeg godt lide den.
  Hilsen Anette
  PS er det ikke lørdag Bebiane holder strik in ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>