Min mors butik

< 11 / 06 / 07 >

Blog-rod…

Jeg roooder og roooder og kan ikke finde et basis-layout, der rigtigt passer mig, synes jeg. Så jeg afprøver forskellige layouts, som I *host* nok har opdaget.

Jeg har også fået rodet mig udi garnkøb, for nu MÅ jeg igen. Og jeg har også taget revanche, selvom jeg ikke fik brugt ret meget garn (vejning kan først følge senere) . Først og fremmest var jeg så umanerligt heldig, at en meget venlig sjæl sendte mig en hel masse bomuldsrester til bølgetæpper! Både i de farver, Annas tæppe bliver i, men også til senere i nogle kække drengefarver. Desuden kan jeg vist liiige snige mig til at bruge noget af det til den kjole, Anna har designet til sin Build-a-Bear. :o)

Desuden var der en slyngel, der i Webstrik nævnte, at Lisette havde bomuldsgarn til billige penge, så jeg har bestilt *glup*…en masse. *fnis*  Så nu BURDE der være en god basis for at få Annas tæppe færdigt med en vis mængde grundfarver, som så hen ad vejen bliver suppleret med diverse andre farver. Jeg satte, efter Inges pakkes ankomst, en “farisæer-farve” ind i farveforløbet: tæppet er jo helt og aldeles tænkt som værende i pink, røde, gule, orange, hvide nuancer, men der sneg sig en meget lys sandfarvet ind, for den bløder det lidt op og er rigtig flot til. Jeg har ikke meget af den, men det køber jeg helt sikkert mere af senere.

Her kan man få en fornemmelse af, hvad jeg bruger tiden på: Min blogs nye udseende *høhm* (‘kæææft, hvor jeg mangler inspiration, mon det er varmen?), bølgetæppet til Anna, en “Japansk Rib” i Aldi-bomuld, som jeg dog starter forfra på, for jeg har en meget kort overkrop på en ret lav krop, og så dúr spidsen foran altså bare set ikke, så jeg vil starte med at slå flere masker op og så måske lave den en anelse mere buetformet eller lignende…samt mit nyeste indkøb, en supersød silke-sommertop fra BC Garn (i skrivende stund er toppen endda på forsiden). Denne empiretop i bourettesilke fristede godt nok også, men jeg tror, jeg får mere ud af toppen med blomster a la Venindesjal.

…og så lige et par ting fra børnefronten: Vi har fået en stolt cykelmyg i huset:

Det lærte hun på den gode måde: Sidste weekend var vi i haven, der blev slået  hø  græs, og så mente Anna (igen) at NU ville hun have støttehjulene af. Så satte hun sig ellers op og fandt balancen næsten med det samme. Efter en halv time var hun ude at cykle på vejen, så det gik simpelthen meget hurtigere og nemmere – og mere blod-/tårefattigt (faktisk ikke én dråbe af nogen af delene) –  end jeg havde troet og turdet håbe på.

Og så en sød en fra Emil i går: Vi sad ved morgenmaden og talte om, at vi ville prøve Rødding svømmehal denne weekend, for vi havde hørt meget godt om den men aldrig prøvet den.  Emils indspark i snakken var så, at han altså ville i en BLÅ svømmehal. BLÅ, skulle den være. Efter at jeg lige havde studset over den erklæring, mente jeg, at jeg viste, hvor jeg skulle samle den tanke op og begyndte at fortælle, at i alle svømmehaller er vandet blåt i mere eller mindre grad, så i Rødding ville vandet altså også være blåt…Emil så stadig lige så forvirret og uforstående ud, som inden jeg gik i gang med min tirade…”Jamen, jeg vil ikke til Rødding, jeg vil i en BLÅ svømmehal!”, sagde purken så…og SÅ grinte vi, for så kunne vi godt høre, hvad det var, der var sket i det lille hoved…RØDding…

(som opfølgning kan jeg så lige fortælle, at vandet ER blåt i Rødding svømmehal…og deeeeejligt varmt, der findes “massagevandfald” etc…ganske dejligt)

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Blog-rod…

 • Per Krog

  Hej
  jeg arbejder som vagtafløser på Rødding Centret, og dumpede lige forbi din side , i forbindelse med min søgen efter sider, der giver forkerte oplysninger om åbningstider og priser i vores svømmehal/center. Og jeg er da glad for at du synes om vores svømmehal. jeg går ud fra du har været på besøg efter vi har fået de nye omklædningsfaciliteter, ny sauna, tylarium, osv. Ellers er du da velkommen til et nyt besøg.
  Bemærk: denne kommentar er helt på mit eget initiativ og bedes ikke sat i forbindelse med min ansættelse på centret. Vores hjemmeside har adressen http://www.rcentret.dk
  Venlig hilsen

  Per krog

 • Det her “grid lock” kan jeg nu rigtig godt li’. Her hos mig fylder det dog kun ca. 3/5 af siden. Ved ikke om det har noget med mine forhold at gøre.

 • Godt du er tilbage igen, selvom det ser lidt mærkeligt ud med de bogstaver lige nu. Har også købt garn igen, mærkeligt som det webstrik har en dårlig indflydelse på os, selvom de laver brugditgarnlager osv… :o))))

 • Pas lidt på med Aldi-bomulden; den gi’r sig UTROLIGT meget. Jeg strikkede Lotus fra IK sidste sommer og når Katrine har haft den på i ½ time er den en halv gang større !! Fin cykelmyg, dejligt når det endelig lykkes at mestre de 2 hjul !! Kh Susanne

 • Lidt kritik: jeg synes den første side man kommer til er lidt for NetDoktor agtig. Svær at overskue, der er så mange bokse. Til gengæld er denne side, altså inde på selve indlægget meget fin, kan godt lide fanerne og boksene i siden og forneden. Jeg har det lidt svært med for mange farver, men man vænner sig jo hurtigt til det – nu er det lidt fersk i forhold til hvad du plejer at have :o) Bare grundfarven på siden ikke bliver sort, for så hopper og danser bogstaverne for øjnene….
  Det er sjovt med de cykelmyg, man har forventningen om at det simpelthen ikke går og se der, de cykler afsted. Fie var ligesådan; en dag var hun bare parat, af med støttehjulene og så kørte hun afsted. Kæbe til gulv…. Magnus derimod var ren Steen fra steen og stoffer: cyklen overfaldt ham. Han stod ved siden af den og klonk, så kastede den sig over ham. Han skulle ikke nyde noget! Så det var med støttehjul og kæp i og galopgalop ned ad vejen.
  Du skal lige have den bedste med: en pige på vejen, der i 1 klasse stadig cyklede med støttehjul. Så syntes hendes mor der skulle ske lidt mere. Så hun satte kosteskaftet i, og så skubbede hun hende (!) op og ned ad vejen. Med støttehjulene på. Pigebarnet behøvede ikke engang at bevæge fødderne selv. Det grinte vi meget af den sommer, inde bag gardinet :o)
  kh Linda

 • Bettina

  Hej Elisabeth,

  Jeg bruger også Firefox, men det med de danske tegn er kun i de gamle indlæg fra før, der gik rod i bloggen. Det er også tilfældet hos mig, men jeg ser normale tegn i de nyeste indlæg. Gør du ikke det?

  Hej Sanne B.

  Taark..tjah, jeg kan egentlig også godt li’ det, det ser anderledes ud…men jeg HAR ikke så slanke ben som modellen foroven (omend looket godt ku’ være mig for 5 år siden *fnis*), så tilpasning skal der til..skal lige “smage” på forskellige layouts. :o)

 • Synes dit nye look er ret cool.
  Hvis ikke dette finder nåde for dit skarpe blik, glæder jeg mig da til at se hvad du så finder på.
  kh
  Sanne B

 • hold da fast, det ser godt ud 😉 men ja, alle æøå-erne er sære… 8jeg bruger firefox, har det noget med det at gøre?)

  knus Elisabeth

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>