Min mors butik

< 05 / 11 / 10 >

Sikken dejlig dag, det er i dag…

(iPhone-foto)

Ikke alene vandt jeg det smukkeste sølvsmykke fra Monbo Smykker i Brittas fantastiske initiativ for Støt Brysterne *stor, stor jubel*, samt et supersødt pink armbånd, der er på vej – jeg har også lige lagt røret på efter at have talt med studievejlederen på IBC i Kolding, og hun havde ingen forbehold, da hun sagde, at jeg var optaget og kunne påbegynde den HG Student, jeg skal have for at kunne søge ind som lægesekretærelev næste efterår. Så hvis jeg kan, for mine dirrende hænder, vil jeg skrive “Studiestart” ud for d. 17. januar 2011.. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Sikken dejlig dag, det er i dag…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>