Min mors butik

< 15 / 10 / 10 >

Test, bare fordi…

…jeg måske kan fotoblogge direkte fra Flickr, så no more double-upload af fotos…?

Tidligere har jeg jo både skullet uploade til blog for at fremvise ting + Flickr for at få ting i min Ravelry-profil. Pænt træls, i min bog…trods alt. Jeg vil hellere strikke!? 🙂

Men jeg opdagede lige, at man tilsyneladende kan forbinde blog med Flickr og poste direkte der-/herfra!?

Så se dette som en test, så jeg kan fortælle, at:

På Brørup Marked i dag oplevede jeg noget så overraskende at blive komplimenteret fra et par ældre kvinder (og sikke da et træls begreb, i grunden) på grund af min “Star Crossed Slouchy Beret”, som jeg strikkede forleden dag. Glad er jeg, ikke blot for huen men også for komplimentet, især fordi ingen af dem faktisk kunne strikke.
Vi har vel alle på et eller andet plan fået komplimenter fra med-strikkere, bl.a. fordi de kender håndværket og den tid, man har brugt, hvor god man er etc., men ligefrem at få det fra “uinviede”…det varmede, mere end man måkse lige skulle tro – og så pga noget så simpelt (i min bog) som en lille, hurtigstrikket hat.

Tak!

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Test, bare fordi…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>