Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 05 / 10 / 10 >

Med nyt legetøj…

…får jeg desværre ikke strikket ret meget.
Men jeg får bl.a. tager både dårlige og gode fotos, og så kan man jo så lege videre med den på legetøjet.


Og med legetøjet får jeg endelig opdateret min Ravelry-konto, så der ikke er alle de tomme felter på skærmen med mine “projects”. Og med legetøjet vil jeg have opdateret mit “stash” på Ravelry, fordi det er så nemt og jeg ikke længere behøver gennemgå alle de trin, der normalt skal til for at uploade fotos. Og med legetøjet kan jeg pludselig så let som ingenting finde rundt i byens parcelhuskvarterer med gader, der har så enslydende navne, at jeg ikke kan lære forskellen, fordi jeg i virkeligheden kommer der for sjældent. Og med mit nye legetøj får jeg pludselig næsten ikke strikket mere, fordi jeg hele tiden liiiige skal tjekke er link eller en oplysning eller en app i App Store eller noget andet i en af de andre absolut uundværlige apps, jeg har læst om eller fundet.

Manner, hvor er det fedt endelig at ha’ en iPhone. 😉
(og indlægget her er forfattet på den med foto taget på den)

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Med nyt legetøj…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.