Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 13 / 04 / 10 >

Indblik og udsigter

Ih, hvor jeg i starten altid hader er træt af det (en klog mand har sagt, man ikke skal hade så meget – så udvandes følelsen *s*), når iTunes er blevet opdateret med særlige ting; så går der altid kuk i min iPod. Det her har vist laaaaange udsigter, og det er bare lydbøgerne, der opdateres her. Bagefter skal jeg have lagt al min musik ind igen! Men i sidste ende håber jeg (jeg har jo ikke set effekten endnu), at der kommer en mere fornuftig opdeling af musik hhv lydbøger. Så mangler vi bare, at man også kan se lydbøger som Coverflow i stedet for kun som maaaange filer, når man ser på iPod-/iPhone-indholdet.

Jeg var til min første strikkecafe i Vejen i torsdags! En helt, helt anden oplevelse, end da jeg var med Tina til Strikkecafe hos det nu lukkede Zalla i Kolding, hvor vi var Tina, mig og indehaveren, Helle. 🙂   Hos Modestoffer i Vejen var der fuldt hus, både ved strikkebordene og i syrummet, og der har  nok været en 15-20 mennesker, men jeg kunne slet ikke få et overblik. Fantastisk hyggeligt, selvom jeg altid er lidt beklemt ved at gå ind et helt nyt sted (har været i butikken 2 gange før) og mænge mig med helt, helt ukendte mennesker. *glup*

Men det gav mig et indblik i en helt anden strikkeverden, som jeg helt havde glemt også findes; Den danske! Sådan at forstå, at de, der var med, slet ikke brugte eller søgte strikkeopskrifter på Nettet, de anede ikke, hvad Ravelry er, har aldrig set på en engelsksproget opskrift… De strikker til gengæld ivrigt og entusiastisk efter de mange fine danske opskrifter, køber loyalt hvert eneste nye hæfte fra Garnstudio og glæder sig, hver gang Hendes Verden har et nyt hæfte med. Ejeren af butikken, Dorthe, sagde også i en anden forbindelse, at hendes kunder jo har brug for nyt, nyt, nyt, flere danske opskrifter, for de strikker troligt hver eneste opskrift i de hæfter, de køber, så det garn, der er i butikken, er hun også nødt til at have rigeligt med brugbare danske opskrifter til, for ellers sælger det bare ikke. Det fik mig til at sidde og kigge lidt indad og pille lidt uldfiberfnulder ud af navlen, for nogle gange går der næsten FOR meget sport i at søge udad, væk fra Danmark, ind på Ravelry eller Knitty, kigge på udenlandske strikkeopskrifter, og i virkeligheden har vi jo faktisk rigtigt meget rigtigt brugbart her i DK. Desværre er mange af de, for mig, mest interessante opskrifter kun tilgængelige i alt, alt for dyre strikkekits, så dem kommer jeg aldrig til at kunne/ville købe. Mange af de ting, der blev strikket på i Vejen, var helt ukendte for mig, fordi jeg slet ikke følger ret godt med i de danske designs! Men jeg blev da fx heldigvis mindet om, at jeg skulle have fat i den uges Hendes Verden, for der var et rigtigt godt hæfte med – og heldigvis nåede jeg det i søndags. Dér er der nemlig modeller med med de her lidt anderledes snit, og de er heldigvis meget forskellige denne gang; nogle gange er der tendens til, at modeller i samme hæfte eller blad er skåret over samme læst (hvilket jeg fx ofte fandt var tilfældet hos Ingelise). Lige nu er jeg egentlig gået lidt i stå, strikkementalt, efter bl.a. at have færdiggjort den hæklede vest, der sidder på min *host* smukke datter her og en fantastisk kjole i Navia Duo, og i en mangel af inspiration har jeg grebet et ufærdigt felt til GAAA (Great American Aran Afghan) igen, for nu vil jeg – endnu en gang – forsøge at blive færdig med tæppet. Men jeg er ret sikker på, at et par af sommerens modeller er at finde i det HV-hæfte.

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Indblik og udsigter

 • Aaajjj jeg må altså med næste gang 🙂 jeg glemmer altid det er der!!!! Denne gang kunne jeg så dog ikke jo.

 • Det er lidt ærgeligt at gode danske designs koster så meget i forhold til de engelsksprogede.
  Prisforskellen afspejler sikkert mængden af potentielle købere, og så hjælper det fedt at vi pga. prisen finder på at købe i udlandet…
  Måske findes der helgener, der holder sig til at købe dansk, på trods af at have øjnene rettet mod den store verden..?

 • yt

  Du har ret det er ikke altid vi ser det lige om hjørnet. Det er også altid mere spændene at komme til en anden by og ose, selvom det tit er de samme forretninger 😉

  Yt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.