Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 08 / 02 / 10 >

Møgkat!

overbidtipodledning
(det var så det 3. sæt på de 3 uger, vi har haft Charlie)

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Møgkat!

 • Kay

  Åh, det minder om min (nu afdøde) kat. Jeg havde også en gang et udendørstermometer med ledning, som jeg heller ikke havde så længe ;0)

  Men den ser sød ud!

  Mvh Kay

 • Bettina

  Jeg har haft kat hele mit liv, så jeg ved godt, de nemt keder sig. Men Charlie bider i og efter alt, der ligger og ligner garn eller ledninger, også når den leger allermest og bedst med ungerne eller os, så det er såmænd ikke nødvendigvis kedsomhed, blot killingenykker. Vi skal ikke have flere katte nu, det har vi snakket om, men det er der flere grunde til at droppe – blandt andet fordi den jo på et tidspunkt også bliver både voksen og udekat med fri adgang til en kattelem. 🙂 Har tidligere ofte haft op til 3 katte ad gangen, det er såmænd hyggeligt nok, men det fylder også.

 • Jeg tror såmen blot Charlie keder sig … han kommer formodentligt fra et hjem hvor der var andre katte og nu mangler han i sin hverdag en ven som gider lege. I mangel af bedre finder han på sådanne unoder.

  Da bird og f.eks. lange fasan fjer eller andre tingester kan bruges til at underholde ham – men som oftest giver vi mennesker op før kattene er så meget som ½ trætte.

  Det absolut nememste – og rareste – for Charlie, er at få en ven til ham – en der ligesom ham er legesyg, dvs. killing eller ungkat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.