Min mors butik

< 24 / 09 / 09 >

Jeg elsker sådan noget

En reklame, og det endda uden, at bloggen har give-aways, konkurrencer eller lignende…bare en reklame for en blog, jeg er helt og aldeles vild med at følge med i:
Spritestitch fremviser de sjoveste, vildeste, fedeste, skønneste, mest utrolige ting, der har relation til spil i familie med Nintendos Mario og lignende – med andre ord “sprites”. Folk omsætter disse pixel-figurer til broderi, til rørperle-alverdenstingogsager, til glasperle-smykker, til Lego, til møbler, til kager… jeg taber ofte kæben af bare “awe” og vil tro, en eller to mere derude vil have det på samme måde.
Og jeg elsker sådan nogle “sammenstød” mellem ting, der ikke er “født” til at bruges sammen, på samme måde som jeg elsker iPod Touch-hylsteret af træ, filigrane smykker af læder…

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>