Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 16 / 09 / 09 >

Strikkefestival-klar?

Er I? Jeg er ikke. Men der er heldigvis god tid endnu…sådan da. Men der gruuuubles og der gruuuubles, der skal jo strikketøjer med, i flertal, så man har noget at vælge imellem. Det skal være spændende nok til at kunne holde interessen, men let nok til, at man kan snakke imens. *S*

Med dagens ankomst af en portofri pakke fra garn.dk (tidligere BC Garn) er der nok et godt udgangspunkt:

500 gram af deres angora-silke-tweed i sort og mørkebrun kom der + naturligvis et garnkort, når nu man var i gang.

Jeg har grublet lidt i dag over, hvad de kan/skal blive til…for der er jo dejligt meget garn. Jeg er meget glad for pasformen på min Buttercup, og jeg har stor lyst til at få en kjole i det snit, så jeg tror, det brune ryger i dén bunke. Jeg er så vild med strikkede, lidt grove, kjoler, så denne vinters trend i den retning passer mig rigtig godt! Og det sorte garn, tjah, det kunne jo fx blive til en fin Olive fra Amimono med et godt fald i “stoffet”. Mon ikke?

Forleden, da jeg sad og arbejdede, faldt jeg tilfældigvis over et sjal på Esprits hjemmeside, som var håndhæklet – og med så gode billeder, at det  var ret gennemskueligt, hvordan det var lavet. Så det gjorde jeg – altså lavede et.

Det er hæklet fra spidsen og op, og så med en bort på til sidst, ganske hurtigt og nemt.

En Faktaboks er lidt svær, for garnet er noget 3-trådet, jeg engang fik fra Dorthe J, en blanding af alpakka og merino, og jeg kan ikke veje sjalet lige nu, da det stadig er lidt fugtigt. MEN jeg har hæklet med 3,5 mm hæklenål, så meget står fast. *hehe*

Det originale sjal er meget mere “stormasket”, men det kan jeg slet ikke leve med, jeg hænger fast i alt muligt med sådan noget, øreringe hænger alt for let i etc., så dette er mere tæt i det, og slet ikke ret varmt men lige så behageligt, som det skal være her i efteråret.

Blog Widget by LinkWithin

11 comments to Strikkefestival-klar?

 • Bettina

  Tak for kommentaren, Marte. Jeg havde lavet en fejl på Ravelry med det engelske link, men det er rettet nu. Man burde kunne hente både den danske og den engelske udgave derinde nu. Her på bloggen ligger kun den danske – ind til videre.

 • Så nå at kommentaren havnet i feil bloggpost, men det er nå samme sjal… 🙂

 • Flott og enkelt sjal, liker det veldig godt! Har hentet det ut fra linken i bloggposten, siden jeg ikke fikk linken på Ravelry til å fungere… Ha en fin dag 🙂

 • Bettina

  HOV; Trine…tillykke med fødselsdagen i dag! 🙂 Der hang jo en lagkage hos dig på Ravelry. 🙂

 • Bettina

  Trine, jeg benyttede mig af ekstratilbudet (udover portofri weekend) med at købe 500 gram for 150, og det kom så på spoler. Det er lidt kluntet at strikke fra, men noget nemmere. 🙂
  Jeg overvejede kraftigt den æblegrønne (jeg er grøn/lilla/rosa/natur-glad *S*), men den farve har jeg FOR meget af for tiden, så derfor de lidt mere klassiske/allround farver. 🙂

 • Jeg bestilte også det der angora-silk-tweed i en rigtig lækker turkis (jeg har snart ikke andet end blåt garn!) men jeg fik mit i bundter. Hvor mange bundter bestilte du siden du kunne få dit på en spole? 😛 Jeg glæder mig bestemt ikke til at vinde 3 nøgler à 550 meter i hånden…

  Jeg overvejer også Olive. Den er bare superfed, og tror det her garn ville være rigtig godt!

 • Bettina

  Tak, Rigmor – det er nemlig så sandt, så sandt! 🙂

  Godt, Lise…sådan er jeg også. *fnis* MEN strikketøjet er jeg nødt til at gruble over et par uger i forvejen, så jeg har noget brugbart på pindene og ikke er gået i gang med et eller andet stort hulmønster-projekt – dét går ikke til strikkefestival. 🙂

  Tak ska’ du ha’, Jette!

  Tak, Annette – og du ka’ tro, vi ses!

 • Sjalet er blevet rigtig flot…
  SPændende projekter du skal igang med…
  Klar til festival – hm ikke helt endnu… men der overvejes stadig hvad der skal medbringes. – men vi ses.

 • Den er da blevet rigtigt flot!

 • Klar? Det bliver vi vel fredag middag. I år vil jeg gerne hilse på dig, det glippede sidste år. Jeg er nem at kende: jeg er hende, der altid glemmer at iføre mig håndstrik til strikkeevents. Vi ses!

 • Sjalet ble aldeles nydelig. Det enkleste er ofte det beste !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.