Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 07 / 09 / 09 >

It’s a wrap

Er jeg bare sent på den igen? Pludseligt vælter det ind over mig med forskellige jersey-slåom-ting, som man kan anvende på 101 måder!

Der er Emami, der vist endda er fra mit elskede Island. Udover videoerne på deres hjemmeside,  findes der flere instruktioner på YouTube, både her og her og andre steder, som du selv kan søge dig frem til. 🙂

Den bedste bid fra YouTube er dog denne. 🙂

Der er Lemuria, der desværre har en ret uimødekommende hjemmeside. Men man får en ide om brugen her.

Der er Lilla P, hvor du skal huske at klikke på linket til videoen.

Der er TranquiliT, hvor man kan se mulighederne her.

Denne navnløse sag er meget speciel – men inspirerende.

Den her fra Iris Impressions har en meget sjovere instruktionsvideo her (pga. kommentarerne) – og pudsigt nok har jeg sådan en liggende i kælderen, syet af 2.-hand indisk silke, købt på Trendsales men aldrig brugt, da den slet ikke er min stil. Nåh, ja, den er faktisk i familie med den her.

Og ved I, hvad det fedeste er? At Trine har været så sød at lægge sine afluringer af, hvordan man laver en Emami, ud på sin blog lige her. Dét er vi jo nogle, der er meget glade for! Men om den passer til en “timeglasfigur” er så lige noget, jeg skal summe lidt over.

Desuden er min symaskine ikke helt med på, at den skal sy længere, så jeg kan ikke engang få min Endurreisn færdig –  link til et foto af kataloget, da den endnu ikke findes nogen steder online. Alle ender er hæftede, alt er klart…men undertråden knækker konstant, uden at der er træk på den. Jeg fatter det ikke. 🙁

Skal lige ha’ organiseret fotos af min efterhånden mange kreationer igennem sommeren (udover Endurreisn), inden jeg kan fremvise noget her. Lige nu er der røget en Baktus på pindene i Opal Mosaik, da det passer perfekt i farverne til Annas nye støvler.

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to It’s a wrap

  • Hey – fedt at du blev glad for vejledningen. Jeg har ‘hørt’ (ok, læst…) fra anden side, at kjolen også sidder godt på kvinder med former 😉

    Kh Trine

  • Nej, Tina, det har jeg godt nok ikke, men jeg prøvesyede også først i en gammel engangsvaskeklud (de der lyserøde, lyseblå og lysegule) for det havde jeg lige ved hånden…det er jo noget ret tyndt stads.

  • Har du prøvet at skifte til en kraftigere nål på symaskinen? Det kan nogle gange hjælpe….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.