Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 06 / 06 / 09 >

*knæk*, så var den væk …

…min 3-mm rundpind! Min KnitPicks Harmony ekstra korte model, knækkede lige over ved samlingen, lige som jeg var glad og godt i gang med en ny Garnstudio-model, som jeg har købt billig bomuldsgan til hos det tidligere Tribsen, nu med det lidt underlige navn ‘Figos mor’, til *host* en mor/dattermodel. Hele dagen i dag har jeg gået og ledt som en gal efter min mappe med rundpinde… Den mappe, som jeg egentlig nok havde fornemmet var væk. Og det er den. Godt og grundigt. I min jagt er jeg faldet over en enkelt rundpind i 3,5mm, så i ren irritation over, at jeg ‘var nødt til’ at trevle op igen og starte forfra på lidt mindre Boye-pinde har jeg så også slået op til en i Blogland i disse dage så udbredt Buttercup-tunika. Jeg tror, det er første gang jeg har slået op til to nye ting inden for den samme time. *s*
Dette indlæg er iøvrigt fotoløst og næsten link-løst, eftersom dette indlæg forsøgsvis er skrevet på min iPod touch mens jeg sidder i stuen og ser fodbold. 🙂 Det er så også grunden til, at det er ganske uredigeret. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to *knæk*, så var den væk …

  • Bettina

    Hej Anne; jeg har selv haft heldet før, men denne gang henviste de mig til den nye producent, for at de kan henvise mig til en dansk forhandler. Meget pudsigt og modsat den gode service jeg er vant til fra GetKnitted. Men jeg håber da lidt at KnitPro tilbyder der.

  • Det er så ærgerligt når pinden knækker…jeg fik min byttet uden problemer … så mon ikke du også kan?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.