Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 03 / 06 / 09 >

Lidt mere Island

Jeg har selv benyttet mig meget af at se på andres fotos af færdige islandske viftesjale, så jeg synes også, jeg selv vil lave et par enkelte bedre billeder – det andet var næsten lidt for lidt, ikk’? ;o)

Det ER jo flot, også selvom der er en enkelt (opdaget) fejl i. Jeg er umådeligt glad for, at kunne slænge sådan luksus om min hals, også selvom man så nærmest helt og aldeles skjuler mønsteret – men jeg ved, det er der, og det er lidt som smukt lingeri; nakken knejser alligevel lidt mere. :o)

Without further ado:

Hyrna Herborgar:

Viftesjalet

Og den omtalte fejl – lidt over midten til venstre, hvor et dobbelt omslag er blevet strikket forkert. JEG ved det, men man ser det ikke – og hvis det generer mig for meget en dag, er det ikke så besværligt at gøre det meget mindre synligt.

Viftesjalet

En faktaboks skal vel ikke mangle, det er lissom en af grundene til dette indlæg: :o)

Garn + pinde: Kashmir-blanding fra Ingeborg, forbrug: 46 gr. Strikket på KnitPicks Harmony 3,5.

Opskrift: Oprindeligt “Islandsk Viftesjal – tilpasset af Ingeborg Hansen”, men senere det originale, fejlfrie diagram fra Island.

Ændringer: Ingen, strikkede den lille udgave, overvejer lidt en stor udgave. Men dette dog først meeeeget senere! :o)

Go’ eller No Go’: Go, da, naturligvis – nu hvor jeg er færdig. Men I Guder, hvor har jeg knurret meget undervejs over fejl og manglende hjælp fra “designeren”.

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Lidt mere Island

  • Bettina

    Tusind tak for jeres ros!
    Ulla, den oprindelige islandske udgave var også med diagram. Ja, det er drønirriterende, når man ikke føler, at ens konstruktive kritik godtages.

  • Øj, hvor er det bare flot!

  • Den er bare så smuk, Bettina, umagen værd!

  • Det er superflot! Godt gået Bettina. Men hvor er det trælst med fejlfyldte opskrifter. Fejl kan ikke undgås, men det mindste designeren kan gøre er at rette dem. Var den oprindelige med eller uden diagram?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.