Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 29 / 01 / 08 >

…og jeg bliver ved

Nu må jeg vist hellere snart lukke Dankortet i, om jeg så må sige.

Flere indkøb. På Ravelry i går opdagede jeg tilfældigvis, at Marianne Svit lige havde præsenteret en sød sommermodel, Grace, som lige var kommet i hendes butik. HAPS, sagde det… for den så jeg mange muligheder i: Strikket som originalen i Supersoft uld, strikket i diverse slags bomuld eller silke til en ægte sommermodel, strikket længere med udtagninger nedover som en tunika, måske med en form for ærmer… måske endda konverteret til en pigekjole. Jeg valgte at købe kittet i stedet for blot opskriften (men TAK, fordi du giver kunderne begge muligheder, Marianne!), fordi jeg syntes, at den kunne være fin som en vest i uld. Prisen er jo aldeles overkommelig. Når jeg så er bekendt med modellen, kan den jo strikkes i andet garn senere.

Som sommermodel synes jeg, den er fin i hvid, men når den skal være en slags vest, blev jeg (naturligvis) ganske vild med denne “Woodland heather”-grøn, der er flot meleret.

Jeg måtte godt nok smile meget stort for mig selv, da jeg så denne sætning i opskriften. “Det lange, seje træk til sidst”. Det er nok ganske sandt skrevet om selve bullen på en top, der strikkes oppefra og ned, i overvejende vrangmasker…*gulp*

Blog Widget by LinkWithin

10 comments to …og jeg bliver ved

 • Fant den nydelige blusen Grace på din blog:) Nå må jeg bestille fra Danmark også. Den var virkelig vakker.

 • Bettina

  Hej Jette,

  Jeg var også langsom til at blive indfanget af Ravelry, men det folder sig mere og mere op for mig. Jeg kan sagten strikke mens jeg surfer rundt der, så det er ikke noget problem. :o)
  Til inspiration foretrækker jeg den visuelle stimulation i forhold til Webstrik, der giver noget andet end Ravelry kan. Webstrik er det nære, det kendte, umiddelbarheden…

 • Ja, det er ikke sådan med det dankort og paypal, det er nemt at blive lokket og man ender med en hulens bunke garn, som man har glemt hvad det egentlig var til. Har også haft kig på denne søde sag, men så skulle den være i bomuld. Er lige kommet ind på Ravelry og kan ikke se hvad der skulle være så godt ved det udover det stjæler en masse strikketid, og mener at webstrik dækker fint mit behov for inspiration og hjælp når jeg ikke kan finde ud af noget….

 • God fornøjelse med den, Bettina. Du har helt ret – der er mange muligheder.

  – og ja, jeg elsker at strikke vrang 🙂

 • Kan du da blive ved med alle de behov vi åbenbart har 🙂

  Glæder mig altså snart til at se tasken af alle tasker, og så kan jeg med det samme gramse på det lækre grønne garn der.

 • Hehehe eller i det mindste tape plastikkortet godt fast til skrivebordsskuffen :-O
  Men en fiks model, den skal jeg jo nok have kigget lidt nærmere på.

  p.s. Lækker lilla sag i forrige post.

 • Bettina

  Hej Dorthe; Hehe, ja, du skal da skynde dig lidt, så. *fnis*
  Man siger, januar er dyr…og de har ret. *hehe*

  Hej Vivian; Jeg kender det, jeg er osse SÅ meget bagude i Blogland, får slet ikke fulgt med – vi kan jo ikke nå det hele. :o) Men denne her faldt lige i øjnene på Ravelry… (og tak for rosen)

  Hej Marianne; Tusind tak for din kommentar og dit forslag, det var da en genial ide! TAK for det råd – det er ikke hver dag, man får gode tips (næsten) lige fra kilden. :o)
  Den må da blive en del mere overkommelig på denne måde – ikke at jeg har meget imod vrangmasker, men retmasker er hurtigere. :o)

 • Jeg strikker den “fra vrangen”, fordi mine vrangmasker (når der er så mange) bliver for løse. Strik 1. p inden du samler rundpinden og strik så 2 dr vr. sammen i stedet for 2 r sm, og 2 vr. sm i stedet for 2 dr. r sm i mønstret.
  Anni, der har designet blusen, kan godt lide at strikke vrang – og sådan er vi jo så forskellige 🙂

 • Nøj, den er sød den kan jeg godt forstå du er faldet for! Den var endnu ikke sevet ind på min lystavle, men jeg er som sædvanlig også lysår bagud med og i cyber-land. Rigtig flot design på din blog i øvrigt!

  Mange hilsner Vivian

 • Hvor ser den sød og farven er bare så flot.

  Kender det der med at kortet gløder, i februar har jeg indført total indkøbsstop for andet en ting til husholdningen, og derunder høre ikke hobbymaterialer 😉

  Heldigvis er der et par dage til februar, så jeg kan jo nå det endnu 😉 😉 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.