Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 15 / 01 / 08 >

Så ruller Ravelry igen

Endnu en gang har jeg fået noget super godt ud af Ravelry: En Jordana Paige Knitting Satchel, let brugt, omkring 4-5 gange, dog desværre uden den tilhørende tilbehørspung (men den kan købes løst), til 40$ eks. porto. :o)

Alt er aftalt, nu venter jeg bare på, at sælger finder ud af porto.

Farven er en anden, end jeg lige havde overvejet i første omgang, nemlig “grape”, men det er helt fint med mig, da jeg bestemt også kan lide denne farve – især til langt under halv pris. :o)

Sådan kan beslutninger lige pludseligt blive taget for en, og når alt så er på plads, sidder man bare dér med et stort smil, strikketøjet i hånden og…. alt sit strikkegrej rigtigt pænt pakket ned i en pæn taske med styr på sagerne og overblik (*host* sagde hun drømmende).

Dorthe og Laila, de tager også Visa i USA… ,o) Tasken kan jo så osse købes her i DK, men som nævnt desværre til en “lidt” højere pris (og bare for at få det på plads: Jeg forstår godt, prisen er nødt til at være en anden, jeg har bare ikke råd til noget i den størrelsesorden).

Jeg er i øvrigt imponet over Jordana Paige, nu hvor jeg har fanget noget hist og her om hende: Hun er kun 24 år, og har på egen hånd (hun nævner dog noget med Guds hjælp *s*) banket dette strikketaske-firma op, fra hun var ca. 18 og gik i college! Det er ikke noget kæmpe-multi-mega-noget, men Jordana Paige (i øvrigt et meget smukt navn) og hendes familie som hjælp, når det er nødvendigt.

Hun har osse udgivet en del strikkeopskrifter, både i blade og på websteder såsom Knitty.

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Så ruller Ravelry igen

 • Bettina

  Hej Karen,

  Undskyld, jeg har helt glemt at svare dig.
  Ja, jeg er sådan set glad for tasken; Den sidder godt på min skulder, falder ikke SÅ let ned (hvilket mange tasker gør, bla. min Mulberry Phoebe *suk*) og farven er jeg glad for. Der er relativt god plads, men jeg er typen, der fylder al tilgængelig plads ud, så jeg kunne til hver en tid godt bruge en større. :o) Ind i mellem kigger jeg også lidt på andre Jordana Paige’r eller hos Namaste, som også laver nogle rigtigt fine nogle. Kunne fx godt bruge nogle flere rum, der er ét stort her og nogle rum i en lomme på ydersiden samt en indvendig lomme og en udtagelig “pung”, der kan knappes fast på siden. De løkker, der er til at stikke strikkepinde ind i, er dybt overflødige for mig. Jeg har desuden fået tilsendt af Jordana Paige en ekstra magnetlukning, da den, der er på yderlommen, i mine øjne er placeret helt forkert, så nu har jeg sat en ny på, der giver tasken en bedre holdning, når den står på gulvet.
  Og så ER jeg ærligt talt ikke ret vild med kunstlæder. :o( På denne taske er det meget tydeligt plastic, og det er jeg ikke ret begejstret for.

  Men DERUDOVER er jeg rigtigt glad for at have en dedikeret strikketaske, som altid er udstyret med det nødvendige til, at jeg lige kan smide en pung og en mobil i den og så være klar til at tage den med ud ad døren i stedet for min almindelige taske.

 • Er du egentlig blevet glad for denne Bettina? Er der noget særligt ved tasken, der gør den velegnet til strik? Nu har jeg nemlig også læst så meget om den..så man bliver jo nysgerrig!

 • Bettina

  Tillykke med det, Marie! Ja, med den lave pund Sterling skulle man da være et skarn ikke at bestille den i UK for tiden! Glæd dig endleig, det er SÅ skønt at have en god og ovenikøbet så præsentabel taske at have sit strikketøj i – nærmest helt anonymt! :o)

 • Marie

  Og PS til er jer andre der ønsker at spare lidt, så har jeg bestilt min taske på http://www.knitncaboodle.co.uk

 • Marie

  Jubiiii… Jeg gjorde det!
  Nu har jeg bestilt min egen Knitting Satchel.
  Jeg har lige været i London og ledte med lys og lygte efter en butik der solgte den, for jeg havde regnet ud at jeg kunne spare en del pga kursen på pundet. Men, men, men… Der var ingen.
  Men en sød ekspedient fortalte mig, at jeg stadig kunne spare en del ved at bestille den på en engelsk webshop.
  Og det er hermed gjort og jeg har sparet omkring 350 kr!!!!
  Jeg glæder mig, jeg glæder mig, jeg glæder mig. Kan ikke vente, kan ikke vente, kan ikke vente.

 • pia olesen

  Hej Bettina! Hvor har du fundet den smukke lækre strikketaske henne brugt. Ønsker mig frygtelig sådan en, men nyprisen, *host*. Min mail er piahustedolesen@hotmail.com. Vh Pia Olesen

 • Jeg venter nok pä den runde fødselsdag….lige om lidt…. og jeg siger ikke andet end at det er mere end 30 är jeg har pä bagen… 😉

 • *fnis*
  Viktige valg er ikke lette!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.