Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 14 / 11 / 07 >

Hurtig, hurtig

Nej, det er ikke Ravelry, der har opslugt mig, slet ikke.

Men jeg  har da færdiggjort noget, nemlig en tunika til Anna. Jeg har haft den med til to Strik-In’s nu, og det var dét, der sku’ til, for lige pludselig tog en vis herre ved mig og jeg blev færdig.

Fakta:

Opskrift: fra et Ingelise nr. et eller andet – kan findes på hjemmesiden under Børnetøj og “Strikkede overdele” eller så – har ikke tid til at lede. :o)

Garn: Coatts Lyric købt billigt hos Lisette. 3 nøgler lilla, en sjat pink.

Størrelse: 6 år, da erfaring viser, at Ingelises børnetøj altid er megetfor småt i størrelserne – Anna er en meget lav 5-årig, og ikke desto mindre er den faktisk kun lige den rette størrelse. :o(

Ændringer: Hm…vist ikke rigtigt nogen.

Go’ eller No Go: Go’ – Anna er meget glad for den. :o)

Nu kan Anna ikke vente, til jeg får strikket næste projekt færdig,  nemlig en “Midi”, et spagfærdigt forsøg på at blæse en Mini fra Design.club.dk op i str. 6 år. Strikket i noget Oldmill med farveskift i bedste Kauni Effekt-stil…ideen med at udnytte det garns effekt er skamløst kopieret fra Julie. :o)

Har brugt dagen på at bage småkager – for ungernes BHV afholder Lysfest i aften, og de skal finde nedfaldent stjernestøv. :o)

En af de dage, hvor jeg savnede den morter, vi ellers aldrig har brug for, for sølvkuglerne skulle knuses, da de ellers ikke er ret børnevenlige at knase – jäääävla, hvor er de hårde, sådan nogle sukkerkugler, BÅDE for tænder og hvad-køkkenet-frembragte som morter-substitut. :o(

Men takker dog mig selv for at have købt et silikonebageunderlag…supersmart – især når man har to og kan bruge dem at rulle kagedej ud imellem. :o)

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Hurtig, hurtig

 • Hvor ser de lækre ud, de kager!
  God idé med den opblæste Mini, jeg har faktisk lige mailet det “forstørrede” maskeantal til Ditte, så du må endelig give lyd, hvis du vil have en kopi af mailen!
  God weekend,
  KH Julie

 • Hej Bettina.

  Tak for (Super hurtigt) svar og brugbare oplysninger.
  Jeg vil fluks købe et kit, og forsøge mig.
  Det lyder ikke så besværligt og den model er bare så skøn..

 • Bettina

  Hej Anne-Mette,

  Stort velkommen fra sidelinjen. :o)

  Mini koebes som kit hos Design.Club.Dk. Jeg ved ikke, om det kommer til at fungere, men det, jeg har gjort, er bare at slaa lidt flere masker (ca. 20) op fra starten af og saa tage samme antal masker ud som i opskriften. De ekstra opslaaede masker fordeles saa, naar der lukkes af til aermegab, hen over forstykke, bagstykke og aermer.
  Fidusen er, at modellen strikkes oppefra og ned, det goer det meget lettere at aendre en smule på stoerrelsen af en model. Hvis din 10-aarige datter er af den sivtynde slags, som de ofte er i den alder, skal der ikke engang slaas ret meget mere op, det vigtige er bare at strikke den laengere…hvilket jo goeres nemt, naar det er oppefra og ned, saa maaler du bare undervejs.

 • Bettina

  Hej Jane,

  Jeg er spaendt på at se din udgave af tunikaen med Jan-inspiration! Kan ikke lige forestille mig forandringerne, men det kan jo vaere, “man” bliver inspireret. :o)
  Tak for kage-ros. :o) De er ellers ganske enkle, lavet af mel, flormelis, aeg og smoer.

 • Hej.
  Jeg jeg luret med på sidelinien i laang tid. Synes det er en rigtig god blog du har. Det begyndte faktisk med, at jeg med stor fryd hæklede en masse af opskrifterne fra din hækleblog. Tak for en masse gratis fornøjelser.
  Nu har jeg jo så set mig varm på den mini du taler om at blæse op. Kiggede på den anden blog du henviste til, Julie, og så flere bedårende udgaver.
  Er opskriften indkøbt hos Design.club? Og så kan du selv regne dig frem til en større størrelse?
  Jeg har en datter på 10 og synes hun ville se lækker ud i den model. Tror også den ville klæde mig selv for den sags skyld.
  MEN, jeg er ikke så ferm, så kan du give nogle tips til hvordan man kan regne sig frem til en større str?
  Tak for megen inspiration.

 • Hvor er den blevet flot Bettina. Jeg er selv i gang med at strikke den, dog med visse ændringer så den kommer til at ligne “JAN”. Jeg har osse erfaret at Ingelises børnetøj er noget småt i størrelsen.
  Sikke nogen flotte kager du har bagt, min den mellemste kom lige forbi pc´en og så billedet og han udbrød et nøøj hvor er de flotte, og jeg kan kun gi ham ret:-)
  Kh Jane

 • Bettina

  Hej Mette,

  Ja, desvaerre er de smaa i stoerrelserne, saa gaa mindst to stoerrelser op. Maaske burde man goere dem opmaerksom paa det…

 • Mette

  Hov…
  Er Ingelise små i størrelserne? Så skulle jeg måske overveje at få min niece målt en ekstra gang inden jeg går videre med hendes julegave…
  Tak for oplysningen
  Mette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.