Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 25 / 11 / 13 >

Embrace your imperfections

En af de lidt irriterende træk ved min personlighed er, at jeg har svært ved at acceptere skævheder; et billede, der hænger skævt på væggen kan jeg ikke lade hænge i fred, det være sig hjemme eller ude i verden. Jeg har svært ved at acceptere uregelmæssigheder i noget, der helt tydeligt er tænkt som værende lige eller symmetrisk. Jeg skal kæmpe en kamp med mig selv for ikke at smide noget ud, der er uoprettelige fejl i.
… Og nu er jeg så begyndt at doodle. Nogen smarte personer har påberåbt sig ophavsret til det og kalder det Zentangles, men jeg doodler altså. Lige nu er jeg lige blevet færdig med min første “prøveklud” (de kaldes faktisk “samplers”), hvilket er en dejlig, overskuelig måde at afprøve på, om det egentlig er noget for en.

IMG_2874

…og jeg ser mange “fejl”! Men humlen er jo netop at gøre dem til en del af sin doodle, acceptere dem, erkende dem og lade tilfældighederne – og roen – overtage. Og processen virker, det går sgu meget godt.

Ungerne er helt rundt på gulvet over, at jeg “pludselig” tegner, den side af mig kender de ikke. Lidet kan de jo også vide, at den del af mig lagde jeg på hylden, da de kom til, fordi spæd-/ småbørn og kreativitet kan være svært at forene, alt efter omstændigheder. Jeg tegnede, malede og lavede smykker i stor stil, inden jeg blev mor, men det kreative damp har, siden min ældste kom til, været tøjlet. Jeg har holdt mig til nørklerierne, da det var overskueligt og ikke i samme grad et spørgsmål om at “være i zonen” og have en tanke og være i en proces, man ikke bare lige kan forlade uden at tabe hele værket på gulvet. Dér er strikketøjet så meget mere praktisk.

Men nu kan jeg mærke, at sådan en doodle sampler her måske kan føre mig tilbage igen, da det er små, opdelte øjeblikke, man skal være “i zonen”, og man kan nemt arbejde videre på en ide. Måske kan det også give mig lysten til at male igen med tiden?

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Embrace your imperfections

  • Jeg kan ikke se en eneste fejl, men synes du tegner utroligt godt. Det må være fantastisk at have sådan et talent. Jeg kan slet ikke tegne, så jeg er rigtig misundelig, kan du godt høre.

  • Så godt tenkt, å omfavne sine feil og mangler i stedet for å la dem ta luven fra en. Og tegningen din var lekker og fortjener helt klart en ramme rundt seg.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.