Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 30 / 07 / 12 >

Det her bli’r stort!

Jeg tør næsten ikke begynde at lukke af! Jeg har kampstrikket på et sjal i en måned nu. Mit drømmesjal…i hvert fald et sjal, jeg har drømt om at strikke i flere år. Det er min personlige udgave af Oxl , som jeg beskrev for noget tid siden, og nu er jeg endelig næsten ved vejs ende. Olympiaden har hjulpet mig rigtig godt på vej, og jeg har tilsidesat en masse, jeg egentlig burde pga. den forestående flytning og ferieafslutning her midt i ugen, men jeg har ikke kunnet lægge det fra mig. Og nu skal der lukkes af! For en 20 cms strik siden var der omkring 660 masker på pinden, så jeg tør slet ikke hverken tænke på eller tælle dem, der er på nu. Men jeg burde måske? 🙂

 

 

Puha, mon jeg kommer til at drukne i det? Det er jo heldigvis ikke uld, men silke (den grønne stribe er dog merino/silke), så det er ikke übervarmt men får et flot fald, og det (jeg ) burde  sagtens kunne klare at have det hængende i flere lag, hvis det er. Der skal jo også frynser på…jeg overvejede at undlade dem pga størrelsen uden, men nej….de er en vigtig del af det.

 

…og jeg GLÆDER mig sådan til at få det færdig.

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.